Huis > W > Waarom Kan Ik Sommige Video's Niet Afspelen?

Waarom kan ik sommige video's niet afspelen?

Je internetnetwerk kan mogelijk problemen veroorzaken met de video of game. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit. Koppel je modem los. Als je draadloze router een afzonderlijk apparaat is, koppel je deze ook los.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom speelt mijn iPhone geen filmpjes meer af?

Deel 1: Waarom iPhone geen video's afspeelt

Videoformaten zijn niet beschikbaar voor de iPhone. Het is bekend dat Apple een uniek besturingssysteem voor iOS-apparaten heeft uitgebracht om de beveiliging te verbeteren. De iPhone kan alleen videobestanden afspelen in M4V, MP4 en MOV en gecomprimeerd in H. 264 of MPEG-4.
Kan geen video afspelen in browser? Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Kan je even controleren of er zeker geen Adblocker actief is op je toestel/in je internetbrowser? Sta zeker alle cookies (ook de indirecte) in je internetbrowser toe. Controleer of je over een stabiele internetverbinding beschikt.

Kan geen video afspelen NOS?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een video niet kunt afspelen op de NOS-speler. Een reden zou kunnen zijn dat uw internetverbinding niet sterk genoeg is om de video te streamen. Een andere mogelijkheid is dat het videobestand zelf corrupt is of niet compatibel met de NOS-speler. Als u zeker weet dat uw internetverbinding sterk genoeg is en het videobestand niet corrupt is, dan moet u wellicht contact opnemen met de NOS-klantenservice voor verdere hulp. Mensen vragen ook: waarom kan ik geen video's bekijken op facebook? Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen video's op Facebook kunt bekijken. Eén reden kan zijn dat je internetverbinding te traag is. Een andere reden kan zijn dat je een verouderde browser gebruikt. Ten slotte is het ook mogelijk dat de video die u probeert te bekijken niet langer beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik geen filmpjes afspelen op WhatsApp?

Er is misschien een probleem met je media player. Probeer vanuit de Google Play Store een andere media player te downloaden. Dienovereenkomstig, kan video niet laden iphone? Stap 2: Reset je internetverbinding

  • Schakel je iPhone of iPad uit.
  • Koppel je modem los.
  • Wacht ongeveer een minuut.
  • Steek de stekker van je modem weer in het stopcontact en wacht tot er geen lampjes meer knipperen.
  • Schakel je iPhone of iPad in.
  • Ga terug naar de site met de video of game.

Hoe krijg je een video op je iPhone?

Een video opnemen

  1. Kies de modus 'Video'.
  2. Tik op de opnameknop of druk op een van de volumeknoppen om de opname te starten. Tijdens de opname kun je het volgende doen: Druk op de witte sluiterknop om een stilstaand beeld vast te leggen.
  3. Tik op de opnameknop of druk op een van de volumeknoppen om de opname te stoppen.
Dienovereenkomstig, wat betekent een uitroepteken bij fotos iphone? Een uitroepteken in foto's iphone betekent dat de foto van hoge kwaliteit is en niet zal worden vervormd wanneer deze op een ander apparaat wordt bekeken.

Kan geen filmpjes afspelen op Android?

Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom u geen films kunt afspelen op uw Android-apparaat. Ten eerste, zorg ervoor dat je een sterke internetverbinding hebt, omdat films veel data nodig hebben om goed te streamen. Als je een mobiele dataverbinding gebruikt, moet je misschien je data-abonnement upgraden naar een abonnement met meer data.
Een andere mogelijke reden is dat uw toestel niet krachtig genoeg is om films soepel af te spelen. Oudere of goedkopere Android-toestellen hebben mogelijk niet de verwerkingskracht of het geheugen dat nodig is om video's af te spelen. Als dit het geval is, moet u uw toestel misschien upgraden.
Tot slot is het ook mogelijk dat de film die u probeert te bekijken niet compatibel is met uw toestel. Sommige films zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen, of zijn beperkt tot bepaalde apparaten. Als u zeker weet dat uw apparaat de film die u probeert te bekijken kan afspelen, moet u misschien contact opnemen met de distributeur van de film voor meer informatie.

Door Zela Bayus

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet de NOS app het niet? :: Hoe activeer je een link in een PowerPoint?
Handige links