Huis > H > Hoe Annuleer Je Een Abonnement Apple?

Hoe annuleer je een abonnement Apple?

Als u nog steeds hulp nodig hebt

  1. Als het niet lukt om het abonnement op te zeggen op music.apple.com/nl, kunt u uw abonnement opzeggen in Instellingen.
  2. Als u voor Apple Music betaalt met Google Pay, kunt u uw abonnement alleen opzeggen in de Apple Music-app op uw Android-apparaat of op play.google.com.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Kan ik twee Apple ID's hebben?

Meerdere App Store-accounts op dezelfde iPhone

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts.
Kan je van Apple ID wisselen op iPhone? Zoals eerder vermeld, biedt Apple geen eenvoudige manier om van Apple ID-account te wisselen op iPhone en iPad zoals op macOS. Daarom hebt u geen andere keuze dan uit te loggen bij uw Apple ID en vervolgens weer in te loggen met een ander account.

Hoe kan je Apple ID verwijderen zonder wachtwoord?

Er is geen manier om een Apple ID te verwijderen zonder het wachtwoord. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen via de Apple ID-accountpagina: https://appleid.apple.com/ Dienovereenkomstig, welke winkels betalen met apple pay? Apple Pay kan worden gebruikt in elke winkel die contactloze betalingen accepteert. Als u wilt weten of een winkel Apple Pay accepteert, zoekt u bij de kassa naar het Apple Pay- of contactloze betalingssymbool.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waar wordt Apple Pay geaccepteerd?

Om Apple Pay te gebruiken in fysieke winkels, bij parkeergarages en -palen, frisdrankautomaten en meer, moet contactloos betalen geaccepteerd worden. Dat is in Nederland en Belgiƫ bij vrijwel elke winkel het geval. Nagenoeg overal waar je contactloos kan betalen, kan je dus ook betalen met Apple Pay. Bovendien, is betalen met apple pay veilig? Vergeleken met andere betaalsystemen is Apple Pay veilig in het gebruik, omdat het een twee-factor authenticatie (Touch ID, Face ID, een PIN of een wachtwoord) vereist voor alle aankopen. Andere contactloze betalingsoplossingen vereisen meestal slechts een pincode voor aankopen groter dan een bepaald bedrag.

Hoe apps betalen iPhone zonder creditcard?

Ga naar Instellingen > iTunes en App Store. Tik bovenin het scherm op je Apple ID en tik op Toon Apple ID. Tik op Beheer betaalmethoden. Tik op Voeg betaalmethode toe. Is een Apple ID gratis? Ja, een Apple ID is gratis. Er zijn twee manieren waarop u een Apple ID kunt aanmaken: tijdens het instellen van uw apparaat of op de Apple ID-website. Als u zich aanmeldt bij de Apple ID-website, wordt er eenmaal een creditcard ingevoerd om te zorgen dat u een daadwerkelijke persoon bent. Dit wordt echter niet in rekening gebracht.

Kan op dit moment geen Apple ID aanmaken?

Op dit moment kan ik geen Apple ID aanmaken. Dit kan twee verschillende dingen betekenen. Het kan betekenen dat je niet voldoet aan de eisen om een Apple ID aan te maken, of het kan betekenen dat er iets mis is met Apple's servers.
Als je niet voldoet aan de eisen om een Apple ID aan te maken, moet je minimaal 13 jaar oud zijn en moet je een geldig e-mailadres hebben. Als je een geldig e-mailadres hebt, maar je bent niet oud genoeg, moet je wachten tot je 13 jaar bent.
Als er iets mis is met Apple's servers, kan er niets aan gedaan worden. Je moet gewoon wachten tot Apple het probleem heeft opgelost.

Door Nicholas Millikan

Vergelijkbare artikelen

Kun je Apple ID-saldo terugstorten? :: Hoe lang duurt het voor je Apple saldo is verhoogd?
Handige links