Huis > H > Hoe Lang Duurt Het Voor Je Apple Saldo Is Verhoogd?

Hoe lang duurt het voor je Apple saldo is verhoogd?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Bovendien, kan je apple id saldo terugstorten?

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple ID-saldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn apple id veranderen? Uw Apple ID wijzigen

  1. Ga naar appleid.apple.com en log in.
  2. Kies Apple ID onder 'Log in en beveiliging'.
  3. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken.
  4. Kies 'Wijzig Apple ID'.
  5. Als u uw Apple ID hebt gewijzigd in een e-mailadres van een derde partij, krijgt u een e-mail met een verificatiecode.

Wat kan je kopen met Apple pay?

Apple Pay is een contactloos betalingssysteem waarmee gebruikers betalingen kunnen verrichten met hun iPhone, Apple Watch of iPad. Apple Pay kan worden gebruikt in winkels, apps en op websites. Het wordt geaccepteerd in meer dan een miljoen winkels en kan worden gebruikt om aankopen te doen in apps en op websites. Apple Pay kan ook worden gebruikt om geld te sturen naar en te ontvangen van vrienden en familie. Wat dit betreft, heb je een creditcard nodig voor apple id? Ja, je hebt een creditcard nodig voor een Apple ID. U kunt een debetkaart gebruiken, maar er moet een creditcard aan de account gekoppeld zijn om aankopen te kunnen doen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

En nog een vraag, hoe lang duurt het voordat geld op app store staat?

Je kunt het beste even geduld hebben en een dag of twee wachten voordat je aan de bel trekt. Mogelijk is er sprake van een storing of zit er een vertraging tussen jouw bank en de betaalaanbieder die Apple gebruikt. Soms worden betaalopdrachten niet in het weekend en op feestdagen verwerkt. Waarom wordt mijn Apple ID saldo niet verhoogd? Als u denkt dat uw Apple ID-saldo niet klopt, logt u uit bij de App Store of iTunes Store. Log vervolgens in en controleer het saldo opnieuw. Als u nog steeds denkt dat het saldo niet klopt, controleert u uw aankoopgeschiedenis om te zien of u een artikel hebt gekocht of een abonnement hebt verlengd.

Dus, hoe kan ik mijn icloud-opslag vergroten?

Tik op "Koop meer opslag". Nu kies je welk abonnement je wilt gebruiken. Omdat wij al meer dan genoeg hebben aan de gratis 5GB, kiezen we hier voor het 50GB abonnement van 99 cent per maand. Tik rechtsboven op "Koop" en dan voer je het wachtwoord van je Apple ID in. Je kunt ook vragen hoe krijg je je geld terug van een app? Als je geld wilt terugvragen van een app, dan kun je contact opnemen met de ontwikkelaar van de app. Zij kunnen het geld dan voor je terugstorten.

Daarvan, kun je een app aankoop annuleren?

Ja, je kunt een aankoop van een app annuleren. Als je binnen de 24 uur na aankoop op 'Annuleren' klikt in de e-mail die je van Apple hebt ontvangen, wordt je aankoop ongedaan gemaakt en krijg je het aankoopbedrag terug.

Door Gwyneth Elam

Vergelijkbare artikelen

Hoe annuleer je een abonnement Apple? :: Is iCloud wachtwoord hetzelfde als Apple ID?
Handige links