Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Je Telefoon Niet Op Vliegtuigstand Zet In Het Vliegtuig?

Wat gebeurt er als je je telefoon niet op vliegtuigstand zet in het vliegtuig?

Aangezien je in vliegtuigmodus niet kan bellen, geen berichten kan verzenden en niet op het internet kan surfen, schakelen heel wat mensen hun toestel gemakshalve gewoon uit. Muziek beluisteren die op je telefoon is opgeslagen kan je echter gerust blijven doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Is het goed om je telefoon af en toe uit te zetten?

Het is niet goed voor telefoons om nooit te worden uitgezet. In de 'uit-stand' worden storingen voorkomen, het geheugen behouden en het leven van de batterij verlengd. Over het algemeen zal je telefoon beter functioneren als je hem af en toe uitzet. Men kan zich ook afvragen: wat hoort de beller bij niet storen? Als de functie “niet storen” is ingeschakeld hoort de beller de bezettoon.

Wat hoor je bij niet storen?

Bij niet storen hoort u een geluid dat aangeeft dat de telefoon in de modus niet storen staat. Dit geluid verschilt van het geluid van een telefoon in de stille stand. Daarvan, doet de wekker het met vliegtuigmodus? Ja, de wekker werkt nog steeds in vliegtuigmodus.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kun je appen in het vliegtuig?

De snelheid van internet in het vliegtuig is lang niet zo snel als op vaste grond, maar je kunt er prima mee Whatsappen, e-mailen en zelfs een beetje op sociale media rondkijken. Wat dit betreft, kan je je telefoon gebruiken in het vliegtuig? Mobiele telefoons en andere elektronische apparaten kunnen voortaan in het vliegtuig gedurende de hele vlucht aanblijven en gebruikt worden, mits de luchtvaartmaatschappij heeft onderzocht of zij de systemen aan boord niet storen.

Dit in overweging nemend, waarom moet je je telefoon uitzetten?

Als er telefoons aan blijven staan, veroorzaken ze namelijk storing op de radio's van het vliegtuig en dat horen piloten in hun koptelefoons. Ze horen dan een vervelend geluid: het geluid als je je telefoon te dicht bij een speaker houdt. Irritant! Hoe kun je WhatsApp berichten lezen zonder te openen? Er zijn een paar manieren om WhatsApp-berichten te lezen zonder ze te openen. Eén manier is om de vliegtuigmodus in te schakelen voordat je de WhatsApp-app opent. Hierdoor kan de app geen nieuwe berichten ontvangen, maar kun je wel berichten bekijken die al zijn gedownload. Een andere manier is het gebruik van een voorbeeldfunctie voor meldingen, als je telefoon die heeft. Zo kun je een voorbeeld van het bericht zien zonder de app te openen. Tot slot kun je een app van derden installeren waarmee je toegang krijgt tot je WhatsApp-berichten zonder de app te openen.

Dus, hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot de instellingen op de meeste apparaten. Een manier is om te zoeken naar het instellingenpictogram, dat meestal wordt weergegeven door een tandwiel- of tandwielsymbool. Dit pictogram bevindt zich meestal in de app-lade, die kan worden geopend door te tikken op het pictogram dat eruitziet als een raster van stippen. Als je eenmaal in de app-lade bent, zou je het instellingenpictogram bovenaan het scherm moeten kunnen vinden.
Een andere manier om bij de instellingen te komen is door de zoekfunctie te gebruiken. Op de meeste toestellen kun je een zoekbalk oproepen door naar beneden te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. Van hieruit kunt u "instellingen" intypen en op de Instellingen-app tikken die in de resultaten verschijnt.
Als je eenmaal in de Instellingen-app bent, zie je een lijst met alle verschillende instellingen die je kunt aanpassen. Om een instelling te wijzigen, tikt u erop en maakt u uw keuze.

Door Fredrick

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je telefoon op vliegtuigstand staat? :: Wat houdt de vliegtuigmodus in?
Handige links