Huis > H > Hoe Verwijs Je Naar Een Bijlage Word?

Hoe verwijs je naar een bijlage Word?

Hoe verwijs je naar de bijlagen? Het is belangrijk dat je in de hoofdtekst minimaal een keer verwijst naar elke bijlage. Dit kan op twee manieren: door de bijlage tussen haakjes te noemen of door naar de bijlage te verwijzen in de lopende tekst. Verwijzen naar een specifiek onderdeel van een bijlage kan ook.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe maak je een begrippenlijst?

Een begrippenlijst is geen ingewikkelde lijst. Het opstellen van deze lijst is vrij eenvoudig. Je kunt een eenvoudige tabel opstellen met daar in het kopje 'begrippen' en het kopje 'definitie' of 'verklaring'. Vervolgens noteer je in deze tabel al je begrippen, met daarachter de uitleg van het begrip. Dienovereenkomstig, wat is een begrippenlijst? De begrippenlijst, ook wel verklarende woordenlijst genoemd, is een opsomming van alle begrippen in je scriptie die voor de gemiddelde lezer niet meteen duidelijk zijn.

Men kan zich ook afvragen: wat betekend een begrip?

Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te benaderen. Men kan vragen:
1. Wat is de definitie van de term?
2. Wat is de etymologie van de term?
3. Wat is de geschiedenis van de term?
4. Wat zijn de connotaties van de term?
5. Hoe wordt de term in verschillende contexten gebruikt? Hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina? Er zijn een paar verschillende manieren om de paginanummering vanaf een bepaalde pagina te laten beginnen. Eén manier is het invoegen van een sectie-einde aan het begin van de sectie waar u wilt beginnen met nummeren. Ga dan naar het tabblad Lay-out, klik op Pagina-instelling en wijzig het startnummer in de sectie Paginanummering. Een andere manier is om een veldcode in te voegen waar de paginanummering moet beginnen. De veldcode voor paginanummering is {PAGE}.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Dit in overweging nemend, heeft de inhoudsopgave een paginanummer?

In de inhoudsopgave, in het Engels table of contents en door onze zuiderburen inhoudstafel genoemd, som je alle hoofdstukken van je scriptie op en vermeld je daarbij het paginanummer. Waar moet de paginanummering beginnen? Vanaf welk hoofdstuk begin je met de paginanummering? De paginanummering start na het voorblad. Als je gebruikmaakt van een informatiepagina start de paginanummering vaak na de informatiepagina.

Daarvan, wat is een voettekst voorbeeld?

U hebt het vast weleens gezien: tekstbestanden die bovenaan en onderaan tekst hebben staan, in de bovenste of onderste marge van de bladzijde. Bijvoorbeeld een hoofdstuktitel of een voetnoot. Deze teksten heten kop- en voetteksten, naar hun positie op de pagina. Men kan zich ook afvragen: wat is een goede koptekst? Een goede koptekst is goed geschreven en informatief. Hij moet duidelijk het doel van het document of bestand vermelden en de nodige achtergrondinformatie geven. Bovendien moet een goede koptekst gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je koptekst weg?

Er zijn een paar manieren om van headers af te komen:
1. Gebruik een tekstverwerker om de headerinformatie te verwijderen.
2. Gebruik een tekstverwerker om de koptekstinformatie te verwijderen.
3. Gebruik een hulpmiddel om kopteksten te verwijderen.

Door Jamima

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik APA 7 in Word? :: Wat zet je in de voettekst?
Handige links