Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Eigen Voicemail Op Iphone?

Hoe verwijder je je eigen voicemail op iPhone?

Een sms'je, gesprek of voicemail verwijderen

  1. Open de Voice-app .
  2. Open het tabblad Berichten , Gesprekken of Voicemail .
  3. Tik op het bericht of gesprek dat of de voicemail die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer. Verwijderen.
  5. Tik op het vak Ik begrijp het om te bevestigen en tik op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je een gestuurde voicemail verwijderen?

Tik op het gesprek. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast. Optioneel: Als je meerdere berichten wilt verwijderen, tik je op het eerste bericht en houd je het vast en tik je daarna op meer berichten. Tik op Verwijderen om te bevestigen. Hoe kun je je eigen voicemail horen? Om je voicemailberichten te beluisteren bel je naar voicemail (meestal 1233). Je hoort dan meteen of er nieuwe berichten voor je zijn binnengekomen. Is dat het geval, dan worden deze nieuwe berichten automatisch afgespeeld. Je kunt ook oudere, bewaarde berichten terugluisteren.

Hoe 1230 uitschakelen?

Aangenomen dat u het Cisco Aironet 1230 Access Point bedoelt, kunt u het apparaat uitschakelen via het webgebaseerde configuratieprogramma. Log hiervoor in op het apparaat met de standaard gebruikersnaam en wachtwoord (Cisco/Cisco) en navigeer naar de pagina Beheer > Radio-instellingen. Op deze pagina staat een selectievakje om de draadloze radio's uit te schakelen. Zodra u uw wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op de knop Toepassen om de wijzigingen op te slaan. Is 1230 een gratis nummer? Gratis nummers worden meestal gebruikt voor klantenservicelijnen, en de beller kan ze gratis kiezen. Het door u opgegeven nummer 1230 is geen gratis nummer.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kan ik mijn voicemail uitzetten Orange?

Oranje hoe voicemail uit te schakelen er is nog een manier, die echt de snelste is. Het sturen van een kort sms-bericht met de afkorting "REZ" naar het nummer 501. U kunt deze dienst ook opzeggen met de code: * 105 * 1 * 1 # en aansluitvergunning. Daarvan, hoe kan ik mijn voicemail uitzetten vodafone? Toets tijdens het beluisteren van een bericht optie 77 in om een bericht te wissen. Met optie 777 wis je in één keer alle beluisterde berichten. Tijdens het beluisteren van een ingesproken bericht kun je de beller meteen terugbellen.

En nog een vraag, kan ik een verstuurd bericht verwijderen?

Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken. Selecteer Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht. Kun je je eigen ingesproken voicemail terugluisteren? Ja, u kunt uw eigen opgenomen voicemail terugluisteren. Hiervoor belt u gewoon uw eigen telefoonnummer en wacht u tot uw voicemail wordt opgenomen. Druk vervolgens op de * toets om uw voicemail opties te openen. Van daaruit kunt u op de toets 1 drukken om uw voicemailberichten te beluisteren.

Vervolgens, hoe voicemail verwijderen op samsung?

U kunt voicemails op uw Samsung telefoon verwijderen door de Telefoon app te openen, op het tabblad Voicemail te tikken, de voicemail die u wilt verwijderen te selecteren en vervolgens op het pictogram Verwijderen te tikken.

Door Lourdes

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je ingesproken voicemail beluisteren? :: Hoe zet je spraakbediening uit op iPhone?
Handige links