Huis > H > Hoe Reset Je Je Toetsenbord Op Iphone?

Hoe reset je je toetsenbord op iPhone?

Toetsenbordwoordenboek herstellen

  1. Open 'Instellingen'
  2. Tik op 'Algemeen'
  3. Selecteer onderaan de optie 'Zet over of stel (apparaat) opnieuw in'
  4. Kies voor 'Stel opnieuw in'
  5. Tik vervolgens op de optie 'Herstel toetsenbordwoordenboek'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, waar staat woordenboek op samsung?

Open de Instellingen-app op je smartphone, veeg naar beneden totdat je 'Taal en invoer' ziet en tik hierop; Bovenaan zie je direct de optie 'Persoonlijk woordenboek; Met het plus-icoontje rechtsboven kun je direct woorden aan je persoonlijk woordenboek toevoegen. Hoe zet je woordenboek aan op iPhone? Autocorrectie en tekstsuggesties gebruiken op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Algemeen' > 'Toetsenbord'.
  3. Schakel 'Autocorrectie' in. Autocorrectie staat standaard ingeschakeld.

Hoe zet ik spellingscontrole aan in Whatsapp?

Om spellingscontrole in WhatsApp in te schakelen, ga je naar Instellingen > Chatinstellingen > Spellingscontrole. Je kunt dan de spellingscontrole voor WhatsApp in- of uitschakelen. Wat betekent auto correct? Automatisch corrigeren is een functie op veel telefoons en computers die automatisch typefouten of spelfouten corrigeert terwijl u typt. De functie kan worden in- of uitgeschakeld en kan worden aangepast om automatisch correcties aan te brengen of om correcties voor te stellen die u kunt accepteren of negeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom doet word geen spellingscontrole?

Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Opties. Klik in het dialoogvenster Word-opties op Controle. Zorg ervoor dat het selectievakje Spelling controleren terwijl u typt is ingeschakeld in de sectie Tijdens het corrigeren van spelling en grammatica in Word. Mensen vragen ook: waar staat autoopmaak in word? Ga naar Bestandsopties > >Controle. Selecteer AutoCorrectie-optiesen selecteer vervolgens het tabblad AutoOpmaak terwijl u typt. Automatische lijsten met opsommingstekens ofLijsten met automatische nummeringin- of uit. Selecteer OK.

Dienovereenkomstig, hoe woordenboek wissen?

Heb je per ongeluk een fout woord toegevoegd, dan kun je dit desgewenst uit je persoonlijke woordenboek verwijderen. Ga daarvoor naar Instellingen, Taal en Invoer (of Taal en Toetsenbord). Bij de meeste toestellen kun je vervolgens direct naar Persoonlijke woordenboek (of Gebruikerswoordenboek). Mensen vragen ook: hoe krijg ik woordenboek weg? Er zijn een paar verschillende manieren om van een woordenboek af te komen. Eén manier is om het bestand gewoon van je computer te verwijderen. Een andere manier is om het programma te verwijderen.

Wat dit betreft, kun je autocorrectie uitzetten?

Ja, u kunt autocorrectie op uw apparaat uitschakelen door naar het instellingenmenu te gaan. Elk apparaat is anders, maar over het algemeen vindt u de autocorrectie-instelling onder "toetsenbord" of "taal en invoer". Zodra u de autocorrectie uitschakelt, zal uw apparaat niet langer automatisch woorden corrigeren terwijl u typt.

Door Chandal Helbling

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn voorbeelden van ongeslachtelijke voortplanting? :: Hoe zet je autocorrectie aan op Samsung?
Handige links