Huis > W > Waar Kan Ik Het Beste Wii Spellen Downloaden?

Waar kan ik het beste Wii spellen downloaden?

Stel bij de instellingen in welke map de spellen moeten komen. Daarna gaat u naar www.torrentz.com. Vervolgens tikt u in: Wii PAL "naam spel". Er komt een lijstje met spellen en het beste kunt u er eentje zoeken met "Espalwii" in de naam: deze leveren altijd goede speldownloads.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe Wii spellen downloaden op harde schijf zetten?

Zorg dat je externe harde schijf aangesloten is op je computer voor je verder kan.

  1. Druk nu op het tabblad Drive 1.
  2. Vervolgens vul je bij 'Inactive' de externe harde schijf in, bijvoorbeeld P, indien deze in slot P zit.
  3. Ga vervolgens naar het tabblad 'Files' en druk op Add.
Dit in overweging nemend, hoe brand ik wii spellen? Het branden

Klik op bladeren (1) en blader naar uw spel en open de iso. Daarna selecteert u uw brander (2). Stel vervolgens de brandsnelheid in op 4x (3). ten slotte klikt u op de brand knop (4).

Hoe werkt Homebrew Channel?

Homebrew Channel is een softwaretoepassing waarmee gebruikers onofficiële software (genaamd "homebrew") op het Wii-spelconsole kunnen draaien. Homebrew software wordt meestal gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars en is niet geautoriseerd door Nintendo.
Het Homebrew-kanaal wordt geïnstalleerd als een toepassing in het hoofdmenu van de Wii. Eenmaal geïnstalleerd kan de gebruiker homebrew applicaties starten vanuit een virtueel "kanaal" in het hoofdmenu.
Homebrew-toepassingen worden meestal opgeslagen op de SD-kaart die in de Wii is geplaatst. Het Homebrew Kanaal biedt een manier om deze applicaties te starten zonder telkens de SD-kaart te moeten gebruiken.
Homebrew applicaties zijn niet geautoriseerd door Nintendo en worden niet ondersteund door Nintendo. Het gebruik van het Homebrew-kanaal kan de garantie van je Wii doen vervallen. Wat is homebrew Wii? Homebrew Wii is een soort software waarmee gebruikers ongeoorloofde code op het Nintendo Wii-spelconsole kunnen uitvoeren. Dit omvat spellen, toepassingen en emulators die niet officieel door Nintendo zijn goedgekeurd. Homebrew Wii kan worden uitgevoerd vanaf een DVD of SD-kaart, en vereist geen modchip.

Door Alisa

Vergelijkbare artikelen

Waar staan de Downloads op mijn telefoon? :: Hoe bemachtig ik een PlayStation 5?
Handige links