Huis > W > Wie Was De Eerste Vrouwelijke Artiest Die Een Grammy Voor Album Van Het Jaar Won?

Wie was de eerste vrouwelijke artiest die een Grammy voor Album van het jaar won?

Beyoncé heeft nu evenveel Grammy's als Quincy Jones en moet alleen nog dirigent Georg Solti voor zich dulden; de in 1997 overleden Hongaar won in totaal 31 Grammy's. Het album Folklore van Taylor Swift werd verkozen tot beste plaat van het jaar. Daarmee is ze de eerste vrouw die deze prijs drie keer heeft gewonnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Bovendien, wat betekent grammy award?

[populaire muziek] Belangrijkste (Amerikaanse) muziekprijs, jaarlijks uitgereikt in diverse muzikale categorieën. Mensen vragen ook: hoeveel grammys heeft adele? In totaal sleepte Adele vijf Grammy's in de wacht. Beyoncé wist het record van meeste Grammy's in een jaar niet te verbreken. De zangeres maakte met negen nominaties kans op de meeste awards, maar won er uiteindelijk twee. Ze kreeg een Grammy voor Lemonade dat een prijs won voor beste album in het genre urban.

Hoeveel Grammy's heeft Beyoncé?

Beyoncé heeft in totaal 22 Grammy's gewonnen. Dienovereenkomstig, hoeveel keer beyoncé genomineerd? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van hoe je het woord "overeenkomstig" interpreteert. Als je het opvat als "in overeenstemming met het aantal keren dat ze genomineerd is", dan zou het antwoord zes zijn. Als je het echter interpreteert als "op een manier die past bij haar status als zesvoudig genomineerde", dan kan het antwoord een willekeurig aantal keren zijn.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoeveel geld verdiend Beyoncé?

Beyoncé in een jaar tijd tijd 20 miljoen euro verdiende. Ze een maandsalaris van 1,66 miljoen euro verdiende. Per dag is dat een mooie 54.794 euro. Omgerekend is dat 2.283 euro per uur. Dienovereenkomstig, wat is kanye west zijn echte naam? In dat document haalde hij "persoonlijke redenen" aan om zijn naam te veranderen. Rechter Michelle Williams Court heeft zijn verzoek maandag officieel goedgekeurd. De entertainmenwebsite TMZ heeft de documenten kunnen inkijken. Voortaan is het dus niet meer "Kanye Omari West", maar wel "Ye".

Welke nummers heeft Kanye geproduceerd?

Grote hits zijn All of the Lights, Power en Monster. In 2011 wordt het album Watch the Throne, een samenwerking tussen Jay Z en Kanye West, uitgebracht. Het nummer Niggas in Paris wordt de grootste hit. Wie is Yeezy? Yeezy is een Amerikaanse modeontwerper, rapper en platenproducent. Hij is de oprichter en CEO van het Yeezy-label en lid van de hiphopgroep GOOD Music. Hij heeft acht studioalbums uitgebracht, waaronder twee samenwerkingsalbums. Zijn solo-albums omvatten Ye (2018), Yeezus (2013), en The Life of Pablo (2016).

Vervolgens, wat zijn de hobby's van billie eilish?

Billie Eilish is een multitalent dat niet alleen zangeres en songwriter is, maar ook danseres, actrice en model. Qua hobby's doet Eilish graag verschillende dingen in haar vrije tijd. Deze omvatten het spelen van de ukelele, tekenen, schilderen, schaatsen, en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden.

Door Jorey Gilot

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik de PS5 reserveren? :: Hoe NFL kijken in Belgie?
Handige links