Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Downloads Openen?

Waarom kan ik geen Downloads openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg ik pdf bestanden op mijn iPad?

Pdf bewaren op Android-apparaat

Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Chrome of Gmail. Tik indien gevraagd op Downloaden. De pdf wordt opgeslagen op het apparaat. Open een opgeslagen pdf op een later moment via de app Mijn bestanden.
En nog een vraag, hoe vind ik opgeslagen berichten terug? In de Google-app op je smartphone staan ze in het zijmenu, onder de 'Opgeslagen'-knop. Daarnaast kun je de resultaten terugvinden op je desktop door naar de Google-site te gaan. De lijsten zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent, en kunnen niet gedeeld worden met andere gebruikers.

Waar zijn de foto's?

Als u verwijst naar foto's die u hebt gemaakt, zijn ze waarschijnlijk opgeslagen in de camerarol of galerij van uw toestel. Als u op zoek bent naar specifieke foto's, kunt u ze zoeken op trefwoord. Wat dit betreft, waar vind ik mijn opgeslagen muziek? Er zijn een paar manieren om uw opgeslagen muziek te vinden. Eén manier is om naar de map "Mijn Muziek" op uw computer te gaan. Deze bevindt zich meestal in de map "Documenten" of "Muziek". Een andere manier is het gebruik van een muziekspeler zoals iTunes of Windows Media Player. Deze spelers hebben meestal een sectie "Bibliotheek" waar u al uw opgeslagen muziek kunt vinden.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, waar blijven verwijderde bestanden?

Verwijderde bestanden belanden namelijk in deze digitale vuilnisemmer. Ze blijven daar staan tot u of Windows de Prullenbak leegmaakt. Windows doet dat alleen als u dit hebt ingesteld. Op de meeste computers legen gebruikers de digitale vuilnisbak handmatig. Waar staat verwijderde items? Als u een item niet in de map Verwijderde items kunt vinden, dan kunt u dit zoeken in de map Herstelbare items.

  1. Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items.
  2. Bovenaan de berichtenlijst, selecteert u Items die uit deze map zijn verwijderd herstellen.

En nog een vraag, heeft een usb stick een prullenbak?

Bij het verwijderen van bestanden van een externe schijf kunnen deze alleen maar permanent verwijderd worden , bij hard disk kun je kiezen of naar prullenbak of permanent. Dus, wat heb ik nodig om pdf bestanden te openen? Om een PDF-bestand te openen, moet u een PDF-leesprogramma op uw computer hebben geïnstalleerd. Er zijn veel PDF-leesprogramma's beschikbaar, zowel gratis als betaald. Enkele populaire PDF-leesprogramma's zijn Adobe Acrobat Reader, Foxit Reader en Nitro Reader. Zodra u een PDF-leesprogramma hebt geïnstalleerd, dubbelklikt u gewoon op het PDF-bestand dat u wilt openen, waarna het in het PDF-leesprogramma wordt geopend.

Bovendien, waar vind ik het menu bestand?

Het menu staat in de map /etc/X11/.

Door Roswald Bachicha

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn bestanden op mijn smartphone? :: Waar zijn mijn Downloads opgeslagen?
Handige links