Huis > H > Hoe Lang Nog Updates Iphone 11?

Hoe lang nog updates iPhone 11?

Net als de iPhone 12 is de iPhone 11-reeks van Apple nog relatief nieuw. Dit betekent dat als je een van de iPhone 11-modellen in 2021 of 2022 hebt gekocht, je waarschijnlijk iOS-ondersteuning krijgt tot ver in de late jaren 2020, hoogstwaarschijnlijk rond 2027 of 2028.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

En nog een vraag, welke iphone wordt niet meer geupdate?

Met de release van iOS 15 is gebleken dat dit in sommige gevallen wat langer is. Wanneer er in september 2022 weer een nieuw besturingssyteem voor de iPhone uitkomt, zal deze waarschijnlijk niet meer te downloaden zijn op de iPhone 6s en 6s Plus. Hoe lang wordt mijn iPhone nog ondersteund? Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.

Hoe lang gaat de batterij van de iPhone 11 mee?

De batterijduur van de iPhone 11 is vrij uitstekend. In onze tests duurde het 11 uur en 26 minuten bij het streamen van video via LTE op volledige helderheid. Dat is ongeveer een uur langer dan de iPhone XS Max en twee uur langer dan de Galaxy Note 10+. Is de iPhone 11 een goede telefoon? De iPhone 11 is een goede telefoon. Het heeft veel functies die aantrekkelijk zijn voor gebruikers, zoals een groot scherm, een krachtige processor en een goede camera. Hij is ook licht van gewicht en heeft een lange batterijduur.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke iPhone kan ik nog updaten?

Op dit moment kun je vanaf de iPhone 5s en iPhone 6 updaten naar iOS 12 en vanaf de iPhone 6s updaten naar iOS 15. Bij oudere toestellen moet je rekening ermee houden dat je steeds minder apps kunt installeren. De meest recente versie is iOS 15.5. Kan ik mijn iPhone 6 updaten naar iOS 13? Heb je een iPhone 6 of ouder, dan kun je iOS 13 niet meer installeren. Dat betekent niet dat je oudere toestel ook geen beveiligingsupdates meer ontvangt, aldus iPhoned.nl.

Mensen vragen ook: welke iphone gaat het langst mee?

De iPhone 13 Pro Max is met afstand de iPhone met de beste batterijduur. In onze tests was dat ook de ervaring: met één lading hielden we het vaak wel twee volle dagen uit. Ook de accu van de iPhone 11 (Pro) en andere iPhone 12-modellen houden het lang vol: meestal zo'n anderhalve dag. Hoe oud is iPhone 13? De iPhone 13 is nog niet vrijgegeven, dus we weten niet hoe oud hij is.

Dienovereenkomstig, hoe oud is mijn toestel?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het specifieke apparaat in kwestie. Over het algemeen hebben de meeste apparaten echter een soort indicator die de gebruiker laat weten hoe oud het apparaat is. Deze indicator kan een fysieke markering zijn (zoals een datum die op het apparaat is gestempeld), of het kan een elektronische indicator zijn (zoals een software-instelling die de productiedatum aangeeft). Als het apparaat in kwestie geen indicator heeft, kunt u het beste contact opnemen met de fabrikant of het modelnummer van het apparaat online opzoeken.

Door Gordon

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud iPhone 12? :: Kan je Fortnite op Android spelen?
Handige links