Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Kuuroord?

Wat is een ander woord voor kuuroord?

Kurorte = In het Nederlands: kuuroord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de betekenis van het woord elite?

Wikipedia omschrijft elite als 'een kleine groep in een maatschappij, met buitengewone kwalificaties of privileges, waardoor zij op een bepaald vlak de hoogste positie inneemt. Zo kan er sprake zijn van onder meer politieke, militaire, economische en culturele elites. Dus, hoe werkt gods genade? Genade is de in het christelijk geloof gebruikte uitdrukking voor Gods welwillende toewending tot de mens, die haar hoogtepunt bereikt in de verlossing door Christus. In de christelijke theologie is genade een van de eigenschappen van God. Het is een spontane, niet verdiende goddelijke gunst.

Dienovereenkomstig, wat betekent genade schenken?

Genade geven betekent gunst of barmhartigheid tonen, vooral aan iemand die het niet verdient. Wat is een genade ervaring? Gewoonlijk is een aflossingsvrije periode een periode waarin een persoon in een toestand van verminderde financiƫle verantwoordelijkheid mag leven. Dit kan gebeuren in de vorm van een aflossingsvrije periode voor een lening, waarin de kredietnemer geen betalingen hoeft te verrichten, of in de vorm van een huurvakantie, waarin de huurder geen huur hoeft te betalen. Gratie kan ook worden gevonden in de context van werkgelegenheid, waarbij een werkgever ermee instemt dat een werknemer verlof neemt zonder te hoeven vrezen dat hij zijn baan verliest.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Bovendien, wat is gepaard gaan met?

Gepaard gaan met betekent 'verbonden zijn aan', 'als begeleidend verschijnsel of gevolg hebben'. Met wordt mee in voornaamwoordelijke bijwoorden zoals ermee, hiermee en daarmee. Geluidsoverlast gaat gepaard met gezondheidsproblemen. Wat betekent gebaat bij een tukje? Toelichting. Gebaat zijn ('voordeel hebben') kan zonder betekenisverschil met zowel bij als met worden gecombineerd. Gebaat zijn bij is het gebruikelijkst. (1a) Geen van de regeringspartijen is gebaat bij een val van het kabinet.

Daarvan, wat is de verleden tijd van baten?

vervoeging van de bedrijvende vorm van baten
onbepaalde wijslang
tegenwoordig (o.t.t.)baatbaten
verleden (o.v.t.)baattebaatten
toekomend (o.t.t.t.)zal batenzullen baten
Wat is een Bats? Vleermuizen zijn een soort vliegende zoogdieren. Ze zijn het enige zoogdier dat kan vliegen. Vleermuizen hebben vleugels van huid die tussen hun vingers uitsteken. Er zijn ongeveer 1.100 verschillende soorten vleermuizen.

Hoe zeg je badkamer in het Engels?

De badkamer is een ruimte in huis waar mensen zich gaan wassen of een bad nemen. Ze is meestal uitgerust met een toilet, een wastafel en een douche.

Door Paulita

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede vibe? :: Wat betekent bad in Duitsland?
Handige links