Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Pc?

Wat is de betekenis van PC?

De afkorting van personal computer is pc, klein en zonder puntjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is de afkorting van IGG?

Immunoglobuline G = Immunoglobuline G (igg) is een immunoglobuline dat wordt aangemaakt bij grotere hoeveelheden of bij een herhaald contact met het antigeen. Het igg-molecuul kan beschouwd worden als een typische antistof. Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van sup? SUP staat voor Stand Up Paddling, oftewel staand op een board jezelf voortbewegen met een peddel. De laagdrempeligheid en veelzijdigheid van SUP zorgen ervoor dat deze sport in korte tijd explosief gegroeid is.

Dienovereenkomstig, wat is de hoogste titel in nederland?

De hoogste titel in Nederland is de "Hertog van Limburg". Wat betekent ir voor je naam? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat hij voor interpretatie vatbaar is. Enkele mogelijke verklaringen zijn echter dat de persoon die de vraag stelt nieuwsgierig is naar de betekenis achter iemands naam, of dat hij vraagt of iemands naam een speciale betekenis heeft.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Vervolgens, hoe lang geleden is 2511 voor christus?

De 26e eeuw v. Chr. (van de christelijke jaartelling) is de 26e periode van 100 jaar, dus bestaande uit de jaren 2600 tot en met 2501 v. Chr. Wat is de betekenis van tijdrekening? tijdrekening - Zelfstandignaamwoord 1. een telsysteem om te kunnen werken met het verschijnsel van de voortdurende opeenvolging van gebeurtenissen ♢ Elke cultuur kent zo zijn eigen tijdrekening, vaak gebaseerd op regelmatige verschijnselen aan het firmament.

Dus, wat is het verschil tussen voor en na christus?

De jaren voor de geboorte van Jezus Christus worden aangegeven met bijvoorbeeld 200 jaar v. Chr. (voor Christus). Op dit moment is het 2015 (na Christus). Wat dit betreft, wat is de afkorting van aanwezig? De afkorting voor heden is "P."

Wat voor soorten kalenders zijn er?

Er zijn vele soorten kalenders, waarvan de Gregoriaanse kalender de meest voorkomende is. Andere populaire kalenders zijn de Chinese kalender, de Islamitische kalender en de Hebreeuwse kalender.

Door Toy Maday

Vergelijkbare artikelen

Wat bedoelen ze met bèta? :: Wat betekent BC voor de naam?
Handige links