Huis > W > Wat Betekent Bc Voor De Naam?

Wat betekent BC voor de naam?

Baccalaureus (afgekort: bc. (hbo) of bacc. (wo)) is een titel uit het hoger onderwijs die iemand verwerft na het behalen van het examen van een 3- of 4-jarige opleiding aan een hogeschool of universiteit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, wat betekent ad in de jaartelling?

De christelijke jaartelling, ook Anno Domini- of AD-jaartelling genoemd, is de jaartelling die gebruikt wordt in de juliaanse en gregoriaanse kalenders. De kalender gaat uit van jaar 1 als Anno Domini, Latijn voor in het jaar des Heren. Dit in overweging nemend, wat is de betekenis van de afkorting as? A.s. is een echte afkorting. Dat is een verkorte vorm die wordt uitgesproken zoals het woord waarvoor de afkorting voluit staat: aanstaande.

Wat is de afkorting van Instagram?

IG Wat betekent baccalaureus? Het woord baccalaureaat komt van het Latijnse woord voor "laurier", een symbool van onderscheiding. In de onderwijscontext is een baccalaureaatsdiploma een undergraduate-diploma dat doorgaans wordt behaald na vier jaar studie aan een hogeschool of universiteit. In de Verenigde Staten is het baccalaureaatsdiploma het meest voorkomende type undergraduate degree.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Bovendien, wat betekent bc ac?

BC staat voor before Christ (voor Christus) en wordt dus gebruikt voor jaartallen vóór het begin van de christelijke jaartelling. De afkorting wordt altijd voor het jaartal geplaatst waar hij betrekking op heeft. BCE is een afkorting van Before the Common Era en wordt dus ook gebruikt voor jaartallen vóór het jaar 0. Vervolgens, wat is ad 1? Opmerkingen bij een tekst die uit genummerde paragrafen bestaat (bijvoorbeeld verslagen van vergaderingen), worden vaak op de volgende wijze gepresenteerd: ad 1:…, ad 2:… enzovoort. Door onbekendheid met de oorsprong van dit voorzetsel wordt ad soms opgevat als een afkorting.

Welke Jaartellingen zijn er?

In gebruik

  • Maçonnieke jaartelling, vanaf 4000 v.
  • Joodse jaartelling, vanaf 3761 v.Chr., met tegenwoordig jaren van gemiddeld 365 170177/689472 = 365,2468 dagen.
  • Chinese jaartelling, vanaf 2697 v.
  • Boeddhistische jaartelling, vanaf 543 v.
  • Thaise jaartelling, vanaf 543 v.
  • Seleucidische jaartelling, vanaf 312 v.
Wat betekent AD Anno Domini? AD Anno Domini betekent "in het jaar van onze Heer". Dit wordt gebruikt om data aan te duiden in de Juliaanse en Gregoriaanse kalenders.

Hoe kort je jongstleden af?

Het woord "jong" kan op een aantal manieren worden afgekort, waaronder "yng", "y" en "yo".

Door Ophelie

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van PC? :: Wie betaalt de BBL opleiding?
Handige links