Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Schrijnende?

Wat is de betekenis van schrijnende?

betekenis & definitie. bn. (-er, -st), wat het gemoed met schurende, brandende pijn aandoet: schrijnende armoede ; schrijnend leed ; schrijnende woorden; een schrijnende herinnering.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is stagnerend water?

stilstaan, niet vloeien, gestremd zijn: als het water in de grachten te lang stagneert gaat het een onaangename lucht verspreiden; de aanvoer stagneerde. Wat betekent niet evident? dat is niet makkelijk Hij had tekenacademie gevolgd en dat was niet zo evident in die tijd in deze wijk. De meeste vaders waren arbeiders, maar mijn vader tekende en speelde gitaar. (De Standaard) Buiten deze uitdrukking wordt 'evident' meestal gebruikt in de betekenis 'duidelijk'.

Wat is de betekenis van maskeren?

De betekenis van maskeren is iets verbergen of verdoezelen. In de context van computerprogrammering wordt maskeren vaak gebruikt om gegevens te beschermen door ze aan het zicht te onttrekken. Het wachtwoord van een gebruiker kan bijvoorbeeld worden gemaskeerd zodat het niet zichtbaar is op het scherm. Maskering kan ook worden gebruikt om het moeilijker te maken om met gegevens te knoeien of om ongeoorloofde toegang te voorkomen. Dus, hoe corrupt is belgie? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het moeilijk is de corruptie in een land te meten. In een studie uit 2016 van Transparency International werd België echter gerangschikt als het 20e minst corrupte land van de 176 onderzochte landen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Bovendien, hoe kun je corruptie voorkomen?

Wees transparant

  • Maak uw strijd tegen omkoping en afpersing inzichtelijk.
  • Zorg dat u niet direct of indirect smeergeld of andere onrechtmatige voordelen aanbiedt, toezegt, geeft of eist.
  • Geef geen onwettige donaties aan kandidaten voor publieke functies, politieke partijen of andere politieke organisaties.
Waar komt corruptie het meest voor? De landen met de hoogste corruptie zijn Somalië, Zuid-Soedan, Syrië, Afghanistan, Jemen, Soedan, Libië en Noord-Korea, met een score van minder dan 20. Jemen, Syrië en Hongarije hebben de afgelopen jaren hun positie op de CPI aanzienlijk zien dalen.

Welk land is corrupte dan Nederlands?

Nederland blijft een van de minst corrupte landen ter wereld, maar we zijn lang niet zo schoon als de Denen. Somalië en Noord-Korea zijn het meest corrupt. Dat blijkt uit het jaarlijkse rapport van Transparency International . Daarvan, is het om corrupt? Het antwoord op deze vraag is dat het ervan afhangt. Als je het hebt over gegevens, dan is het mogelijk dat die beschadigd raken als er niet goed mee wordt omgegaan. Als het echter gaat om een programma of bestand, dan is het minder waarschijnlijk dat het corrupt raakt, tenzij het fysiek of door malware beschadigd is.

Wat zijn corrupte landen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien er geen universeel aanvaarde definitie is van een "corrupt land". De Corruption Perceptions Index van Transparency International wordt echter vaak gebruikt als maatstaf voor corruptie in de publieke sector en rangschikt landen op een schaal van 0 (zeer corrupt) tot 100 (zeer schoon). Vanaf 2019 zijn de vijf meest corrupte landen volgens deze index Somalië, Zuid-Soedan, Syrië, Jemen en Noord-Korea.

Door Drona Mangiafico

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen DDP en DAP? :: Wat is een ander woord voor corruptie?
Handige links