Huis > W > Wat Is Bekeken Status Update?

Wat is bekeken status update?

Zo check je wie je status bekeken heeft

Als je een WhatsApp Status gemaakt hebt, wil je natuurlijk weten wie hem bekeken heeft. Dit kun je gemakkelijk controleren door achter 'Mijn Status' op de drie puntjes te tikken. In het scherm 'Mijn Statusupdates' kun je vervolgens zien hoeveel weergaven je Status heeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Android systeem update?

Je kunt het versienummer, het niveau van de beveiligingsupdates en het systeemniveau vinden in de app Instellingen. Als er updates beschikbaar zijn, krijg je meldingen. Je kunt zelf controleren of er updates zijn.

Daarvan, hoe haal je je status weg op whatsapp?

Een statusupdate verwijderen

  1. Open WhatsApp > Status.
  2. Selecteer de statusupdate die je wilt verwijderen.
  3. Druk vervolgens op Verwijderen > VERWIJDEREN.
Hoe kan ik mijn status veranderen in WhatsApp? Een statusupdate maken en verzenden
  1. Open WhatsApp > STATUS.
  2. Tik op: Tekst om een statusupdatetekst te schrijven. Tik op Emoji om emoji of GIF's toe te voegen, tik op T om een lettertype te kiezen, of op Kleur om de achtergrondkleur te kiezen.
  3. Tik op Verzenden .

En nog een vraag, hoe krijg ik whatsapp meldingsgeluid?

Aangenomen dat je het geluid van de WhatsApp-melding wilt wijzigen:
1. Open WhatsApp en ga naar het chatscherm.
2. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
3. Tik op Meldingen.
4. Tik op Geluid.
5. Selecteer het geluid dat je wilt voor je WhatsApp-meldingen. Hoe krijg ik een ander geluid bij WhatsApp? Er zijn een paar verschillende manieren om het geluid van WhatsApp te wijzigen. Eén manier is om naar het instellingenmenu te gaan en op de optie "Meldingen" te tikken. Van hieruit kun je op de optie "Geluid" tikken en een ander geluid uit de lijst selecteren. Een andere manier om het geluid van WhatsApp te wijzigen is door naar een chat te gaan en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te tikken. Vanaf hier kun je op de optie "Media" tikken en vervolgens de optie "Geluid" selecteren. Zo kun je een ander geluid selecteren voor die specifieke chat.

Gerelateerde artikelen

Hoe Laatste update app verwijderen?

Ga naar de instellingen om je telefoon aan te zetten.

Waarom krijg ik geen meldingen meer?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in. Bovendien, wat gebeurt er als je een gesprek archiveert? Met de functie Chat archiveren kun je een individuele chat of groepschat in de lijst met chats verbergen om je gesprekken zo beter te ordenen. Let op: Het archiveren van chats betekent niet dat chats worden verwijderd of gekopieerd naar je SD-kaart.

Waarom staat gearchiveerd bovenaan WhatsApp?

WhatsApp Gearchiveerd

Bovenin beeld is de snelkoppeling 'Gearchiveerd' te zien. De functie is beschikbaar gekomen middels een server-side update. De gearchiveerde berichten zelf zijn niet nieuw in WhatsApp. Sinds 2014 is het in WhatsApp mogelijk om een chat met iemand te verbergen uit de chatlijst.
Dienovereenkomstig, wat gebeurt er met gearchiveerde chats in whatsapp? WhatsApp-chats worden automatisch gearchiveerd als ze gedurende een bepaalde tijd inactief zijn. Inactieve chats zijn chats die meer dan een maand geen activiteit hebben gehad. Gearchiveerde chats worden niet verwijderd, maar ze worden verplaatst naar een aparte sectie van de app zodat ze je actieve chats niet vervuilen. U hebt nog steeds toegang tot gearchiveerde chats, maar ze worden gemarkeerd als ongelezen.

Wat als beheerder WhatsApp groep verlaat?

Als een beheerder een WhatsApp-groep verlaat, wordt de groep ontbonden en worden alle leden uit de groep verwijderd.

Door Ginger Hiltz

Vergelijkbare artikelen

Wat wordt bedoeld met device? :: Wat wordt bedoeld met chat dempen?
Handige links