Huis > W > Waar Staat De Afkorting Fsc Voor?

Waar staat de afkorting FSC voor?

De Forest Stewardship Council (FSC® N001715) is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor duurzame bosbouw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen fsc en pefc?

Het verschil tussen PEFC™ en FSC®

Het belangrijkste verschil tussen beide keurmerken is de manier van certificeren. PEFC werkt vooral met lokale keuringen om te bepalen of een bos PEFC™-gecertificeerd kan worden, terwijl FSC per land kijkt wat het beleid is en wat er nodig is om het certificaat te behalen.
Dienovereenkomstig, wat is fsc papier? Forest Stewardship Council (FSC) is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het stelt strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, maar geen eisen aan de productie van papier.

Wat is het FSC logo?

Het FSC-logo is een certificeringsmerk dat aangeeft dat wordt voldaan aan de normen voor verantwoord bosbeheer van de Forest Stewardship Council. Het logo wordt gebruikt door gecertificeerde bedrijven en producten om aan te tonen dat zij verantwoordelijke bosbouwpraktijken ondersteunen. Het FSC-logo is internationaal erkend en is een vrijwillig certificeringsmerk. Trouwens, waar komt fsc hout vandaan? FSC-gecertificeerd hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen die zijn gecertificeerd volgens de Forest Stewardship Council's (FSC) Forest Management Standard. Deze certificering garandeert dat het bos wordt beheerd op een manier die ecologische, sociale en economische waarden beschermt en voordelen biedt voor huidige en toekomstige generaties.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, wie is fsc gecertificeerd?

FSC (Forest Stewardship Council) is het eerste internationale keurmerk met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het kent twee niveaus, waarbij FSC 100% garandeert dat het hout volledig uit verantwoord beheerde bossen komt. Wat is het doel van PEFC? PEFC is een internationaal keurmerk voor hout(producten) en papier. PEFC staat voor Programme for Endorsement of Forest Certification. Het wordt gesteund door overheden, bedrijven en regionale organisaties. Hout met het PEFC-keurmerk komt uit duurzaam en sociaal beheerde bossen.

Wat betekent de afkorting PEFC?

PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification en FSC is de afkorting voor Forest Stewardship Council. Wat is de afkorting van PEFC? PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification.

Wat is FSC Mix 70%?

FSC Mix 70% is een certificering voor papierproducten die ten minste 70% gecertificeerde houtvezels bevatten uit bossen die worden beheerd volgens de normen van de Forest Stewardship Council. FSC Mix 70% certificering biedt de garantie dat de gecertificeerde houtvezel in het product afkomstig is uit goed beheerde bossen die ecologische, sociale en economische voordelen bieden.

Door Natica

Vergelijkbare artikelen

Wat is HD beeldkwaliteit? :: Is Fortnite gratis op PC?
Handige links