Huis > W > Waar Staan De Letters Sms Voor?

Waar staan de letters sms voor?

Sms (een afkorting voor short message service) is een dienst om met behulp van een mobiele telefoon korte berichten te versturen en te ontvangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe sms ik op mijn smartphone?

Een bericht versturen

  1. Tik op. boven in het scherm om een nieuw bericht te starten of tik op een bestaand bericht.
  2. Voer het telefoonnummer, de naam of de Apple ID van iedere ontvanger in. Je kunt ook op.
  3. Tik op het tekstveld, typ je bericht en tik vervolgens op. om je bericht te versturen.
En nog een vraag, is sms hetzelfde als berichten? Sms (short message service) is de oudste manier om berichten te sturen. Deze manier van berichten sturen moet steeds meer inboeten voor apps.

Waar vind ik mijn sms?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u een tekstbericht op een iPhone kunt vinden, volgt u deze stappen:
1. Open de app Berichten.
2. Tik op het gesprek waarvan je de geschiedenis wilt bekijken.
3. Tik op de "i" in de rechterbovenhoek van het scherm.
4. Scroll naar beneden en tik op "Laad eerdere berichten". Daarvan, waarom kan ik niet smsen? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u niet kunt sms'en. Eén mogelijkheid is dat u geen sms-abonnement hebt bij uw mobiele telefoonprovider. Een andere mogelijkheid is dat je je maandelijkse limiet voor sms'jes hebt bereikt. Ten slotte kan er een probleem zijn met uw telefoon zelf.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Je kunt ook vragen hoe een sms versturen via pc?

Hoe pak je dit aan?

  1. Ga in je webbrowser (Chrome, Brave, Safari, Firefox, Edge) naar de pagina messages.google.com/web.
  2. Open de app Berichten op je telefoon.
  3. Tik op 'Meer' (of op de 3 bolletjes) en selecteer 'Berichten voor het web'
  4. Scan met je telefoon de QR-code die je in de browser van je pc ziet.
Wie smst nog? "Het zal veel mensen misschien verbazen, maar dit jaar zegt 74 procent van de Nederlanders nog te sms'en. Ter vergelijking: in 2010, op het hoogtepunt van de sms, was dit 88 procent. Deze cijfers zeggen alleen niets over de hoeveelheid sms'jes die een Nederlander in een jaar stuurt."

Waar vind ik sms op Huawei?

Sms instellen - Huawei Android

  1. Selecteer Berichten.
  2. Selecteer Menu.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Geavanceerd.
  5. Scroll naar en selecteer SMS Centrale nummer.
  6. Voer het SMS Centrale nummer in en selecteer OK.
Mensen vragen ook: hoe verstuur ik een sms met samsung galaxy? Er zijn een paar verschillende manieren om een tekstbericht te versturen op een Samsung Galaxy. De meest gebruikelijke manier is om de Berichten-app te gebruiken die vooraf op het apparaat is geïnstalleerd. Open hiervoor de app en tik op het + pictogram om een nieuw bericht te maken. Voer vervolgens het telefoonnummer van de ontvanger in of tik op het + pictogram om een contactpersoon uit uw adresboek te selecteren. Zodra u de gegevens van de ontvanger hebt ingevoerd, typt u uw bericht in het tekstvak en tikt u op het pictogram Verzenden.
Een andere manier om een tekstbericht te versturen is om de ingebouwde e-mail app van de Samsung Galaxy te gebruiken. Open hiervoor de app en tik op het + pictogram om een nieuwe e-mail samen te stellen. Voer vervolgens het telefoonnummer van de ontvanger in het veld Aan in en typ je bericht in de body van de e-mail. Als u klaar bent, tikt u op het pictogram Verzenden.
Last but not least, kun je ook een tekstbericht sturen met de spraak-naar-tekst functie van de Samsung Galaxy. Open hiervoor de Berichten app en tik op het + pictogram om een nieuw bericht aan te maken. Tik vervolgens op het stem-icoontje en spreek je bericht in de microfoon. De Galaxy zal uw bericht omzetten in tekst en u kunt vervolgens op het pictogram Verzenden tikken om het te verzenden.

Waar staan berichten op Samsung telefoon?

Op een Samsung-telefoon worden berichten meestal opgeslagen in de app Berichten. Deze app is te vinden op het startscherm of in de app-lade. Zodra u de app opent, worden uw berichten in een lijst weergegeven. U kunt op een bericht tikken om het te bekijken, of lang drukken op een bericht om het te verwijderen.

Door Aleta Sultzer

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je incognito? :: Wat betekent name in Excel?
Handige links