Huis > W > Waarom Laadt Apple Pencil Niet Op?

Waarom laadt Apple Pencil niet op?

Apple Pencil laadt niet meer op

Bekijk de Lightning aansluiting van je iPad en meegeleverde Pencil oplader. Maak de oplaadpoort voorzichtig schoon met een dun voorwerp. Verwijder het magnetische dopje van de bovenkant van de Pencil. Steek de Lightning connector van de Pencil in de Lightning poort van de iPad.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe bevestig je apple pencil?

Verwijder de dop en sluit uw Apple Pencil aan op de Lightning-connector van uw iPad. Tik op de knop 'Koppel' wanneer u deze ziet. Nadat u uw Apple Pencil hebt gekoppeld, blijft deze gekoppeld totdat u de iPad herstart, de vliegtuigmodus inschakelt of de Apple Pencil koppelt met een andere iPad. Dus, hoe gebruik je de apple pencil? De Apple Pencil werkt via een bluetooth verbinding. Wanneer je de Pencil voor het eerst gebruikt, haal je de dop aan de achterkant eraf. Daarna prik je het pennetje in de Lightning-poort op je ontgrendelde iPad. Je krijgt dan bovenstaande melding op het scherm, en met één tik op 'Koppel' is het dan geregeld.

Dus, hoe laad je apple pencil 2 op?

Om de Apple Pencil 2 op te laden, sluit je hem gewoon aan op de Lightning-poort van je iPad. De Pencil begint automatisch op te laden. Wat moet je doen als je Apple Pencil niet werkt? Als je Apple Pencil niet werkt, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
1. Zorg ervoor dat de punt van uw Apple Pencil schoon is. Als hij vuil is, probeer hem dan af te vegen met een schone, droge doek.
2. Zorg ervoor dat de punt van je Apple Pencil goed in de Lightning-connector van je iPad zit.
3. Als je een iPad Pro (12,9 inch) of iPad Pro (11 inch) gebruikt, zorg dan dat de zijschakelaar van je Apple Pencil op het potloodpictogram staat.
4. Als je een iPad (6e generatie) of iPad mini (5e generatie) gebruikt, zorg er dan voor dat Palm Rejection is ingeschakeld bij Instellingen > Algemeen > Pencil.
5. Als u een iPad Pro (9,7-inch), iPad Pro (10,5-inch) of iPad Air (3e generatie) gebruikt, moet u ervoor zorgen dat Lage latentie is ingeschakeld in Instellingen > Algemeen > Pencil.
6. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je iPad opnieuw op te starten.
7. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw Apple Pencil te resetten.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, hoe zie je of apple pencil leeg is?

Je kunt het apparaat ook opladen met een Apple USB-lichtnetadapter en de oplaadadapter die bij de Apple Pencil is geleverd. Opmerking: Om de batterijlading van je Apple Pencil te zien, kijk je in de Batterijen-widget. Zie Een widget 'Batterijen' in het beginscherm zetten. En nog een vraag, welke apps werken met apple pencil? Goede Apple Pencil-apps

  1. Noteshelf. Noteshelf is één van de bekendste Apple Pencil-apps.
  2. Notability. Een andere fijne notitie-app is Notability.
  3. Procreate. Creatievelingen kennen Procreate natuurlijk allang.
  4. Paper. Vind je illustreren leuk, maar schrikken alle mogelijkheden van Procreate je af?
  5. Pixelmator.
  6. LiquidText.

Dienovereenkomstig, kan een apple pen tegen water?

Zorg dat er geen vocht binnendringt in de naad tussen de punt en de behuizing van de Apple Pencil. Om uw polyurethaan Smart Keyboard, Smart Keyboard Folio, Smart Cover of Smart Case te reinigen, verwijdert u deze eerst van de iPad. Gebruik een zachte, licht bevochtigde, pluisvrije doek. Dus, waar zit de lightning-connector? De lightning connector bevindt zich aan de onderkant van de iPhone, tussen de twee Volume knoppen.

Kan je een Apple Pencil gebruiken op een iPhone?

Ja, je kunt een Apple Pencil gebruiken op een iPhone. Je kunt de Pencil gebruiken om te tekenen, schrijven of tekenen in een app zoals Notes, Mail en Keynote.

Door Beverlie Daponte

Vergelijkbare artikelen

Welke iPad is geschikt voor Apple Pencil? :: Hoe verwijder je verborgen aankopen?
Handige links