Huis > H > Hoe Maak Ik Een Pdf Bestand Op Mijn Iphone?

Hoe maak ik een PDF bestand op mijn iPhone?

Een PDF maken met je iPhone

  1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
  2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
  3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een 'inzoom' beweging.
  4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat is het doel van PDF?

Je kunt papieren documenten en formulieren scannen en opslaan als Adobe PDF, zodat je bestanden krijgt die je gemakkelijk kunt doorzoeken, delen en opslaan. Daarvan, is pdf gratis? De gratis, wereldwijde standaard voor het op een betrouwbare manier bekijken, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF-documenten.

Vervolgens, hoe een pdf-bestand kleiner maken?

Er zijn vele manieren om een PDF-bestand kleiner te maken. Eén manier is het gebruik van een PDF-compressieprogramma, dat de bestandsgrootte vermindert door overbodige gegevens te verwijderen en de resterende gegevens te comprimeren. Een andere manier is de resolutie van de afbeeldingen in het PDF-bestand te verlagen. Ook dat vermindert de bestandsgrootte. Ten slotte kunt u het PDF-bestand opslaan als een verkleinde PDF. Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken gratis? Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand gratis te bewerken. Eén manier is het gebruik van een PDF-editor zoals PDFescape. Op deze website kunt u uw PDF-bestand uploaden en vervolgens online bewerken. U kunt het bewerkte bestand ook downloaden zodra u klaar bent.
Een andere manier om een PDF-bestand gratis te bewerken is met een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. U kunt het PDF-bestand in Word openen en vervolgens wijzigingen in het document aanbrengen. Zodra u klaar bent, kunt u het bestand opslaan als PDF.
Tot slot kunt u ook een online converter gebruiken om uw PDF-bestand om te zetten in een Word-document. Zodra het bestand in Word staat, kunt u het bewerken en vervolgens opslaan als PDF.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dit in overweging nemend, hoe kan je een pdf aanpassen?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Men kan zich ook afvragen: hoe pdf bewerken in windows 10? Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen.

Dus, waarom kan ik geen pdf bestand downloaden?

Dit probleem heeft meestal een van de volgende oorzaken: Uw computer is niet verbonden met internet of er is een probleem met uw internetinstellingen. Uw antivirussoftware moet worden bijgewerkt. Mogelijk bent u niet verbonden met de Adobe-server. Daarvan, hoe zet ik een pdf op mijn startscherm van een android telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF op het beginscherm van een Android-telefoon te zetten. Een manier zou zijn om een PDF-viewer-app te downloaden uit de Google Play Store en vervolgens de PDF te openen die u aan uw startscherm wilt toevoegen in die app. Zodra de PDF is geopend, moet u op het menupictogram kunnen tikken (drie puntjes in de rechterbovenhoek) en vervolgens op de optie "Toevoegen aan beginscherm". Een andere manier om dit te doen zou zijn om de PDF die u wilt toevoegen aan uw startscherm te downloaden naar de opslag van uw apparaat en vervolgens te openen met een app voor bestandsbeheer. Zodra de PDF is geopend in de app voor bestandsbeheer, moet u op het menupictogram kunnen tikken (drie puntjes in de rechterbovenhoek) en vervolgens op de optie "Toevoegen aan beginscherm".

Bovendien, hoe kom ik bij mijn downloads?

Er zijn een paar manieren om bij uw downloads te komen:
De eerste manier is om naar de map Downloads op uw computer te gaan. Deze bevindt zich meestal in uw map "Mijn Documenten".
De tweede manier is om de webbrowser te openen die u gebruikte om het bestand te downloaden en te kijken in de map "Downloads" voor die browser.
De derde manier is om een zoekmachine te gebruiken en "Downloads" in te typen om een map op uw computer te vinden waar al uw downloads zijn opgeslagen.

Door Macegan Dorsainvil

Vergelijkbare artikelen

Wat heb je aan een PhD? :: Hoe werkt PDF?
Handige links