Huis > W > Waar Staat De Letter R Voor?

Waar staat de letter R voor?

1) (Hoofdletter) Romeins getal 80; Réaumur (op thermometers); recipe: men neme (op recepten); radix: wortel (rekenkunde) 2) (kleine letter) r., radius: straal; resultante (in natuurkunde); recto: op rechterzijde van blad (ook r°).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is r in de natuurkunde?

De tegenstand die een materiaal biedt aan de elektrische stroom heet elektrische weerstand of weerstand. Dit wordt voorgesteld met het symbool R en uitgedrukt in de eenheid ohm (Ω). Daarvan, wat betekent tot en met 11 jaar? Verder betekent bijvoorbeeld 4 tot en met 11 jaar, net als 4 tot 12 jaar: minstens 4 jaar oud, maar nog geen 12 jaar. De betekenis van ouder dan 12 jaar is niet eenduidig. De betekenis kan zijn de 12-jarige leeftijd bereikt hebbend, maar ook 13 jaar of ouder.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent verloopt op?

De uitdrukking "vervallen op" verwijst meestal naar de datum waarop iets niet langer geldig of effectief is. Een kredietkaart kan bijvoorbeeld vervallen op de laatste dag van de maand die op de kaart staat vermeld. Na die datum is de kaart niet meer geldig en kan zij niet meer worden gebruikt om aankopen te doen. Wat is de betekenis van TEM? TOR is een acroniem voor The Onion Router. TOR is een gratis te downloaden softwareprogramma dat anonieme communicatie mogelijk maakt. De naam is afgeleid van het feit dat TOR je verkeer in lagen versleutelt, zoals een ui. Wanneer u TOR gebruikt, wordt uw verkeer door een netwerk van servers, knooppunten genaamd, geleid voordat het zijn bestemming bereikt. Dit maakt het moeilijk om uw verkeer naar u te herleiden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, welke kosten zijn verbonden aan een merkbescherming?

De kosten hiervoor bedragen 85 euro voor de Benelux, 260 euro voor de EU en 450 euro wereldwijd per jaar. Wat kost een merkregistratie? Een merkregistratie wordt namelijk pas door BOIP afgegeven na het doorlopen van een juridisch proces. Dit proces start met het aanvragen van een merkregistratie. Aan deze aanvraag zijn kosten verbonden, namelijk een eenmalig bedrag voor een periode van 10 jaar (vanaf 244 euro,).

Hoe lang duurt een merkregistratie?

Gemiddeld duurt de procedure voor het aanvragen en registreren van een merk drie maanden. Je kunt je merk eventueel ook met spoed inschrijven. Dus, is niet gelijk aan teken android? Het niet gelijk aan teken (≠) wordt niet gebruikt in Android.

Dus, wat is het symbool voor auteursrecht?

Het copyrightsymbool is de letter "c" in een cirkel.

Door Glovsky

Vergelijkbare artikelen

Waarom moet je updaten? :: Wat is TM straattaal?
Handige links