Huis > W > Waarom Werkt Ververs Op Achtergrond Niet?

Waarom werkt Ververs op achtergrond niet?

Tik op Instellingen. Tik op Algemeen. Tik op Ververs op achtergrond. Bepaal bij 'Ververs op achtergrond' of deze functie aan of uit moet staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, wat is achtergrondactiviteit?

Achtergrondactiviteiten van apps

Denk aan een mailprogramma dat op vastgestelde tijden e-mails ophaalt. Zo hoeft u niet steeds zelf te kijken of er nieuwe berichten zijn. Zo'n app is dan nog op de achtergrond actief.
Hoe kan ik zien welke programma's op de achtergrond draaien iPhone? Controleren welke apps op de achtergrond toegang hebben

  1. Open Instellingen.
  2. Navigeer naar 'Algemeen'
  3. Tik op 'Versers op achtergrond'

Hoe pagina verversen op iPad?

Er zijn een paar verschillende manieren om een pagina op uw iPad te verversen. Eén manier is om gewoon met uw vinger over de pagina te gaan tot u een draaiend wiel ziet. Dit vernieuwt de pagina en laadt eventuele nieuwe inhoud. Een andere manier om een pagina te verversen is door te tikken op de verversingsknop in de rechterbovenhoek van de Safari-browser. Trouwens, kan ververs op achtergrond niet aanzetten iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u verversen op de achtergrond niet kunt inschakelen op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat je niet de laatste versie van iOS hebt geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat u verversen op de achtergrond hebt uitgeschakeld voor een specifieke app of voor alle apps. Om te controleren of achtergrondverversing is uitgeschakeld voor een specifieke app, gaat u naar Instellingen > Algemeen > App Vernieuwen op de achtergrond en controleert u of de schakelaar voor de app in kwestie is ingeschakeld. Als het schakelaartje grijs is, is achtergrondverversing voor die app uitgeschakeld. Om te controleren of achtergrondverversing voor alle apps is uitgeschakeld, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Achtergrondapp verversen en controleert u of de schakelaar voor "Achtergrondapp verversen" is ingeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kun je je iPhone batterij sparen?

Tips om batterij te besparen op je iPhone

  1. Schakel Energiebesparingsmodus in.
  2. Beperk hoeveel je kijkt per dag.
  3. Stop intensief delen van je locatie.
  4. Dim de schermhelderheid.
  5. Activeer Donkere modus.
  6. Schakel 4G uit waar mogelijk.
  7. Schakel alles uit (behalve de telefoon)
Dit in overweging nemend, wat is achtergrondactiviteit iphone? Tik op 'Toon activiteit' als u wilt zien hoelang elke app actief op het scherm en op de achtergrond is gebruikt. Onder elke app ziet u mogelijk deze typen gebruik: 'Achtergrondactiviteit' betekent dat uw batterij is gebruikt terwijl de app iets uitvoerde op de achtergrond.

En nog een vraag, waar vind ik apps in sluimerstand?

app

In dit menu kunt u ook bekijken welke apps gesluimerd zijn en eventueel zelf apps aan dit rijtje toevoegen.

  1. Tik op Sluimerende apps.
  2. Een app weer uit de sluimerstand halen?
  3. Wilt u zelf apps toevoegen?
Dienovereenkomstig, wat zegt batterijconditie? De conditie van de batterij is een maatstaf voor de resterende lading in een batterij. Een batterij met veel lading is in goede conditie, terwijl een batterij met weinig lading in slechte conditie is.

Waarom kantelt mijn scherm niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw scherm niet kantelt:
1. De meest voorkomende reden is dat het scherm niet goed gekalibreerd is. Om dit te verhelpen, moet u uw scherm opnieuw kalibreren.
2. Een andere mogelijkheid is dat de drivers van uw scherm verouderd of niet goed geïnstalleerd zijn. In dit geval moet u de drivers van uw scherm opnieuw installeren of bijwerken.
3. Het is ook mogelijk dat de hardware die de kantelfunctie van het scherm regelt, beschadigd of niet goed aangesloten is. Als dit het geval is, moet u de hardware vervangen of repareren.

Door Piane Pallant

Vergelijkbare artikelen

Wat is een VIP ruimte? :: Hoe vervoeg je het werkwoord uploaden?
Handige links