Huis > H > Hoe Serienummer Iphone Controleren?

Hoe serienummer iPhone controleren?

Het serienummer of IMEI-nummer op een iPhone, iPad of iPod touch vinden

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' en tik op 'Info'.
  2. Zoek het serienummer.
  3. Als u deze informatie in Apple formulieren voor registratie of support wilt plakken, houdt u uw vinger op het nummer om het te kopiëren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, kunnen airpods dezelfde serienummer hebben?

Als u AirPods of AirPods Pro hebt, hebben de AirPods en de oplaadcase hetzelfde serienummer. U vindt het serienummer aan de onderkant van het deksel van de oplaadcase, draadloze oplaadcase of MagSafe-oplaadcase. Hoe kan je zien of je Apple Care hebt? Het overeenkomstnummer of het bewijs van dekking opzoeken

  • Ga naar mysupport.apple.com.
  • Log in met uw Apple ID.
  • Kies uw apparaat.
  • Klik op 'Bekijk bewijs van dekking'. Als u uw bewijs van dekking (garantiebewijs) niet ziet, moet u controleren of uw Apple ID is geconfigureerd voor het gebruik van twee-factor-authenticatie.

Vervolgens, hoe oud is mijn apple product?

Het appelproduct is 1 jaar oud. Dienovereenkomstig, hoe check je een serienummer? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want de methode om een serienummer te controleren varieert per fabrikant en per type product. Enkele tips voor het controleren van een serienummer zijn echter het zoeken naar een etiket of label op het product waarop het serienummer staat, of het controleren van de papieren of documentatie van het product op het serienummer. Daarnaast hebben veel fabrikanten online databases of zoekinstrumenten die kunnen worden gebruikt om een serienummer te controleren.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Is serienummer hetzelfde als IMEI nummer?

IMEI staat voor 'Internationale Mobiele Toestellen Identiteit'. Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het serienummer op een auto of een ander elektronisch product. Jij bent de enige die een product heeft met dit nummer, waardoor het herkenbaar en uniek is. Daarvan, hebben alle airpods pro dezelfde serienummer? Apple gebruikt serienummers om elke set AirPods en de meegeleverde oplaadcase te identificeren. Zoek het serienummer voor jouw AirPods en voer het op de Apple Check Coverage website in om te bekijken of ze echt zijn of niet.

En nog een vraag, kan je airpods pro traceren?

Gebruik Zoek mijn om uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max op een kaart weer te geven en een geluid af te spelen om ze te vinden. Als u Zoek mijn al hebt geconfigureerd op een iPhone, iPad, iPod touch of Mac die u gebruikt met uw AirPods, kan Zoek mijn u helpen deze te vinden. Vervolgens, hoe kun je zien of je airpods 1 of 2 hebt? Als je twijfelt of je airpods 1 of 2 hebt, kun je het volgende doen:
1. Ga naar de instellingen van je iPhone of iPad.
2. Selecteer Bluetooth.
3. Kijk naar de naam van je airpods. Als de naam "AirPods" is, heb je de eerste generatie airpods. Als de naam "AirPods (L) of (R)" is, heb je de tweede generatie airpods.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of je een refurbished iphone hebt?

Dienovereenkomstig, hoe weet je of je een refurbished iPhone hebt?
Er zijn verschillende manieren waarop u kunt achterhalen of u een refurbished iPhone hebt. Allereerst kunt u de aankoopbon of de verpakking van het toestel bekijken. Op de aankoopbon of verpakking zou een mededeling moeten staan dat het toestel gereviseerd is.
Ten tweede kunt u het serienummer van het toestel nalopen. Apple houdt een lijst bij van alle toestellen die ze hebben gereviseerd, dus als u het serienummer invoert op de Apple-website, kunt u zien of het toestel gereviseerd is.
Ten slotte kunt u de batterij van het toestel nalopen. Een nieuw toestel zou een nieuwe batterij moeten hebben, maar een gereviseerd toestel kan een nieuwe of gebruikte batterij hebben.

Door Tabitha Ogata

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Apple Woning? :: Wat is verschil tussen Apple Watch en SE?
Handige links