Huis > W > Waar Staat Een Bok Voor?

Waar staat een bok voor?

(meestal meerv.) meisje dat zich seksueel uitbundig gedraagt; prostituée (die alleen studenten als klant had): 'naar de bokken moeten'. In het Zuid-Afrikaans heeft 'bok' of 'bokkie' ook de betekenis van liefje, minnares. De deur staat aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, wat is de bok van een schip?

De bok is een vaartuig dat behoort tot de grote familie van de pramen. Een bok heeft als algemeen kenmerk een vlakke of nagenoeg vlakke bodem, hoekige kimmen, weinig of geen zeeg en het ontbreken van een dek, en een gelijk blijvende breedte over het grootste deel van de lengte van het schip. Wat is een gems op een schip? Dier dat u bij een schip vindt. Dier dat u voor een motorschip plaatst.

Hebben vrouwelijke geiten horens?

Ja, vrouwelijke geiten hebben hoorns. De hoorns zijn gemaakt van een proteïne genaamd keratine en zitten vast aan de schedel van de geit. De hoorns groeien het hele leven van de geit en worden gebruikt voor bescherming, het aantrekken van een partner en sociale dominantie. Dienovereenkomstig, hoe smaakt geitenvlees? Er is niet één antwoord op deze vraag, want de smaak van geitenvlees kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals het geitenras, wat de geit te eten kreeg, hoe het vlees werd gekookt, enz. Over het algemeen heeft geitenvlees echter een licht wildachtige smaak die lijkt op die van lamsvlees.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, hoe heet een bok in het engels?

bok → billy-goat, buck-goat, horse, goat, buck, box, billy goat. bok → billy goat, he-goat, workbench, bench. bokken → sulk, buck. Hoe heet de man van de geit? Vrouwelijke geiten worden geit of mieke genoemd, mannelijke dieren een bok en de jongen lam.

Daarvan, wat is een mannelijk schaap?

Een vrouwelijk schaap wordt ooi genoemd, een mannelijk dier een ram en een jong een lam. Wat is een gems katachtig roofdier Geitachtig hoefdier of zoetwatervis? Een gems is een geitachtig hoefdier, geen zoetwatervis.

Waar leeft de gems?

De gems (Rupicapra rupicapra) is een geiten-antilopesoort die inheems is in de bergen van Europa. De gems is ingevoerd in de zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland en Australië. Hoewel sommige populaties gemzen worden aangetroffen in laaglandgebieden, leeft de meerderheid van de soort in alpiene habitats tussen 1500 en 3000 meter hoogte.

Door Cai Rane

Vergelijkbare artikelen

Wat voor geluid maakt een gems? :: Hoe kom ik in de BIOS HP?
Handige links