Huis > H > Hoe Open Je Eml Bestand?

Hoe open je EML bestand?

Open het bestand in een e-mailclient.

Een EML-bestand is in feite een e-mailbericht dat als bestand wordt weergegeven. De gemakkelijkste manier om een dergelijk bestand te openen is door een e-mailclient te gebruiken als Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail of Thunderbird.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u EML-bestanden naar PDF-formaat kunt converteren. Eén manier is om een software programma te gebruiken dat deze bestandsformaat conversie ondersteunt.
Een andere manier is om een online bestandsconversieservice te gebruiken. Er zijn een aantal van deze diensten gratis beschikbaar. Upload gewoon uw EML-bestand naar de website, selecteer PDF als uitvoerformaat en download het geconverteerde bestand.
Tot slot kunt u een desktop e-mailprogramma gebruiken dat exporteren naar PDF-formaat ondersteunt. Microsoft Outlook bijvoorbeeld kan e-mails naar PDF-formaat exporteren. Selecteer gewoon de e-mails die u wilt converteren, klik op het menu Bestand en kies Exporteren. Selecteer PDF als bestandsformaat en kies een locatie om het geconverteerde bestand op te slaan.

Door Vitia Dishian

Vergelijkbare artikelen

Waarom een EPS bestand? :: Hoe kan ik mijn mailbox openen?
Handige links