Huis > H > Hoe Kom Ik In Icloud Op Pc?

Hoe kom ik in iCloud op pc?

iCloud voor Windows configureren

  1. Download iCloud voor Windows op uw pc.
  2. Herstart de computer.
  3. Controleer of iCloud voor Windows geopend is.
  4. Voer uw Apple ID in om in te loggen bij iCloud.
  5. Kies de voorzieningen en het materiaal dat u up-to-date wilt houden op uw apparaten.
  6. Klik op 'Toepassen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Daarvan, waarom zie ik geen foto's in icloud?

Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' en tik vervolgens op 'iCloud'. Tik op 'Foto's'. Schakel iCloud-foto's in. Mensen vragen ook: waar slaat iphone foto's op? Alle foto's (en video's) zijn namelijk online opgeslagen in iCloud. Op alle Apple-apparaten met iCloud en internetverbinding zijn de foto's beschikbaar. Ook wijzigingen en bewerkingen worden automatisch meegenomen op alle apparaten.

Hoe haal je foto's uit de cloud?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's uit de cloud te halen. Eén manier is het gebruik van een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar de cloud en ze vervolgens openen vanaf elke computer of mobiel apparaat met een internetverbinding.
Een andere manier om foto's uit de cloud te halen is het gebruik van een dienst voor het delen van foto's zoals Flickr of Instagram. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden en ze vervolgens met anderen delen.
Tot slot kunt u ook een fotobewerkingsprogramma in de cloud gebruiken, zoals Adobe Photoshop Express of GIMP. Met deze programma's kunt u uw foto's online bewerken en vervolgens weer opslaan in de cloud. Wat kost iCloud per maand? Er zijn geen maandelijkse kosten voor iCloud - het is gratis. U kunt uw iCloud-opslag uitbreiden tot 50 GB, 200 GB of 2 TB. Daarvoor betaalt u respectievelijk 0,99, 2,99 of 9,99 dollar per maand.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Dienovereenkomstig, hoeveel saldo nodig voor icloud?

iCloud opslag vergroten

Voor de 50GB opslag moet er elke maand minstens €0,99 tegoed op je iTunes-account staan. Zo kun je de iCloud-opslag upgraden: Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
Vervolgens, is icloud mail gratis? Gratis Apple ID aanmaken

Een Apple ID kun je gratis aanmaken en daarvoor moet je geen @icloud.com adres voor te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om een Apple ID af te sluiten met een ander e-mailadres, bijvoorbeeld gmail.

Daarvan, is google cloud veilig?

Conclusie. We kunnen zeggen dat het bewaren en delen van bestanden in de cloud veilig is zolang je met een aantal normen en (inter)nationale regels rekening houdt. Het belangrijkste is dat je het veilig houdt en je niet denkt dat veiligheid de verantwoordelijkheid van iemand anders is. Wat is het verschil tussen iCloud en One drive? iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. OneDrive is een bestandshostingdienst waarmee gebruikers bestanden kunnen synchroniseren en later via een webbrowser of mobiel apparaat kunnen openen. Het maakt deel uit van de Microsoft Office 365-suite van diensten.

Hoe veilig is de iCloud sleutelhanger?

De iCloud-sleutelhanger is een fysiek apparaat dat wordt gebruikt om eenmalige codes te genereren voor het inloggen op uw iCloud-account. De sleutelhanger is ontworpen als een veilige manier om toegang te krijgen tot uw account en maakt gebruik van een cryptografisch algoritme om de codes te genereren. De sleutelhanger zelf is versleuteld en de codes die hij genereert zijn ook versleuteld. De sleutelhanger is ook fysiek beschermd, zodat er niet mee geknoeid of gestolen kan worden.

Door Zitah

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn nadelen van inkjet printers? :: Wat kan ik allemaal met iCloud?
Handige links