Huis > W > Waar Staat Ipod Voor?

Waar staat iPod voor?

iPod, of portable open database, is een draagbare mp3-speler van Apple en werd in eerste instantie ontworpen om audiobestanden op te slaan en af te spelen met een grote capaciteit (tot duizenden liedjes).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: kan je bellen met een ipod?

Bellen met een iPad, iPod touch of Mac

U kunt ook bellen door te tikken op een telefoonnummer in Contacten, Mail, Berichten, Safari en andere apps.
Dienovereenkomstig, hoe duur is een ipod?

Coolblue.nl Gratis verzending en retour.(491)€ 214,-
Amac Apple begint bij Amac - 50 winkels door Nederland(78)€ 229,-
Dustin Nederland | Zakelijk Grootste IT-reseller Benelux(66)€ 230,05
Azerty Apple Authorized Reseller(881)€ 234,26
MegaMobile(1)€ 278,20

Waar komt de naam iPod vandaan?

De iPod werd genoemd naar een soort kleine appel die inheems is in de stad Londen. De naam werd gekozen door de oprichters van het bedrijf, die een product wilden creëren dat klein, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken was. En nog een vraag, kan mijn werkgever meekijken op iphone? Je werkgever kan je volgen op je iPhone als hij zelf een iPhone heeft en de app Zoek mijn vrienden heeft geïnstalleerd. Als je werkgever geen iPhone heeft, kan hij toch je locatie zien door in te loggen op iCloud.com en de app Zoek mijn vrienden te selecteren op de iCloud-website.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kun je WhatsApp bellen op iPad?

Op je smartphone open je de WhatsApp app en ga je naar Instellingen. Klik hier op 'Gekoppelde apparaten' of op 'WhatsApp Web/Desktop' en vervolgens op 'Koppel een apparaat'. Er opent nu een camerascherm. Je houdt de camera van je smartphone voor de QR code in de webversie van WhatsApp op iPad. Daarvan, wat is bellen via wifi samsung? Galaxy S10 Android 9 (Pie)

Met 'Bellen via Wi-Fi' kun je telefoneren en smsen met je mobiel als er geen signaal beschikbaar is. Verbind je telefoon met een Wi-Fi netwerk en gebruik je telefoon als gewoonlijk. Controleer of de Samsung Galaxy S10 is ingesteld voor 4G voordat je 'Bellen via Wi-Fi' inschakelt.

Hoe kun je bellen zonder simkaart?

Ook zonder simkaart kun je je telefoon toch gebruiken. Je kunt via een wifi-verbinding gewoon op internet, spelletjes spelen en andere apps gebruiken. Alleen kun je zonder simkaart niet mobiel internetten, sms'jes versturen of bellen. Dit in overweging nemend, waarom nog een ipod touch kopen? De ipod touch is een geweldig apparaat omdat het klein en draagbaar is en veel mogelijkheden heeft. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken.

Dienovereenkomstig, is een ipod een mp3?

Ja, een iPod is een MP3-speler.

Door Drexler

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een jet pack? :: Is Heineken pils of lager?
Handige links