Huis > H > Hoe Haal Je Stof Uit Je Iphone?

Hoe haal je stof uit je iPhone?

Het schoonmaken van je iPhone eindigt met de buitenkant. Neem deze eerst met een borstel (om het stof te verwijderen) en gebruik daarna een microvezeldoekje om vet en ander vuil weg te halen. Eventueel kun je hiervoor weer schoonmaakalcohol gebruiken, of water.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, heeft een iphone 11 een usb c?

Opnieuw aanwijzingen voor snellere USB-C-oplader bij iPhone 11. Er is opnieuw een bron die beweert dat je bij de iPhone 11 een USB-C-oplader krijgt, in plaats van de standaard 5W-lader met USB-A. Dat zou ook betekenen dat je bij deze nieuwe toestellen voor het eerst een Lightning-naar-USB-C-kabel krijgt. En nog een vraag, hoe krijg je vocht uit je usb poort? Als er vocht in de USB-poort wordt gedetecteerd, verschijnt er een foutmelding en wordt het opladen gestopt. Haal in dat geval de stekker van de telefoon uit de lader en veeg het af met een droge doek of schud de telefoon voorzichtig (5-10 keer) met de poort naar beneden om overtollig vocht te laten ontsnappen.

Bovendien, wat moet je doen als je usb poort vochtig is?

Als uw USB-poort vochtig is, kunt u hem het beste afdrogen met een schone, droge doek. Als de poort nog steeds nat is, kunt u proberen een haardroger op de lage stand te gebruiken om hem langzaam te drogen. Gebruik geen vloeistof op de poort, want dat kan hem beschadigen. Hoe lang iPhone laten drogen? Meestal wordt aanbevolen om een iPhone ten minste 24 uur te laten drogen voordat u hem weer aanzet. Zo kunnen de interne onderdelen volledig opdrogen en wordt verdere schade voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe moet je AirPods koppelen aan je iPhone?

Ga naar het beginscherm. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone. Tik op 'Verbind'. Mensen vragen ook: kun je airpods ook op samsung gebruiken? Toch kun je de oordopjes ook zonder problemen met een Android-smartphone gebruiken. De AirPods gedragen zich namelijk als een set 'gewone' bluetooth-oordopjes, wat betekent dat ze prima met Android overweg kunnen.

Wat dit betreft, welke earpods?

Moge de beste earbuds winnen!

  • Apple AirPods 2 met oplaadcase. 9.6. Eindbeoordeling. 9.2. 9.1.
  • Apple Earpods met Lightning Connector. 9.4. Eindbeoordeling. 8.3. 8.6.
  • JBL Tune 225TWS. 9.1. Eindbeoordeling. 8.2. 8.3.
  • Samsung Galaxy Buds Live Zwart. 8.5. Eindbeoordeling. 9.0.
  • Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase. 8.2. Eindbeoordeling. 8.4.
Heeft de iPhone 12 USB C? Ja, de iPhone 12 heeft USB C.

Je kunt ook vragen kan je iphone 12 opladen met oude kabel?

Ja, u kunt de iPhone 12 opladen met een oudere kabel, maar het zal langzamer zijn dan wanneer u de nieuwere, snellere kabel gebruikt die bij de telefoon is geleverd.

Door Iene Merenda

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Lightning USB kabel? :: Hoe werkt een Lightning-connector?
Handige links