Huis > W > Waar Heb Je Een Microsoft-Account Voor Nodig?

Waar heb je een Microsoft-account voor nodig?

Een Microsoft-account is vereist voor het installeren en activeren van Office-versies 2013 of hoger, en Microsoft 365 voor thuis producten. Mogelijk hebt u al een Microsoft-account als u Outlook.com, OneDrive, Xbox Live of Skype gebruikt, of als u Office hebt aangeschaft in de online Microsoft Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, kan ik zonder microsoft-account?

Wanneer je geen Microsoft-account hebt en ook geen Hotmail- of Outlook.com-e-mailadres, dan ben je verplicht om zo'n account aan te maken. Dat kan weliswaar tijdens de installatieprocedure zelf, maar je zit dan wel direct vast aan dat account. Waar kan ik mijn Office account vinden? Als Office 2016 is geïnstalleerd, opent u een Office-app om uw gebruikersnaam te zien

  1. Open een Office-toepassing, zoals Word of Excel.
  2. Selecteer Bestand.
  3. Selecteer Account in de navigatiebalk aan de linkerkant.

Mensen vragen ook: wat is mijn gebruikersnaam microsoft?

Er is geen algemeen aanvaard antwoord op deze vraag omdat Microsoft verschillende diensten aanbiedt, elk met zijn eigen gebruikersnaamvereisten. Een goed startpunt is echter het e-mailadres dat aan uw Microsoft-account is gekoppeld. In de meeste gevallen is de gebruikersnaam voor uw Microsoft-account het eerste deel van uw e-mailadres (vóór het @-symbool). En nog een vraag, wat is mijn gebruikersnaam? Uw gebruikersnaam is de naam die u voor uzelf kiest wanneer u zich aanmeldt voor een account op een website of online dienst. Het is meestal een combinatie van letters en cijfers, en het wordt gebruikt om u te identificeren zodat u kunt inloggen op uw account.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is het nut van een Google-account?

Met een Google-account kunnen we inloggen bij alle online publieksdiensten van Google. Denk aan Drive, Foto's, YouTube en Gmail. Iedereen met een e-mailadres dat eindigt op @gmail.com heeft automatisch een Google-account. Men kan zich ook afvragen: wat kun je met je microsoft-account? Wanneer u zich aan meldt bij uw Microsoft-account,hebt u een toegangspas voor alle toegang tot de belangrijkste services van Microsoft. Als u een van deze services gebruikt, moet u al een Microsoft-account hebben: Outlook.com, Office, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Microsoft Store, Windows of MSN.

Kun je twee Microsoft accounts hebben?

U kunt eenvoudig schakelen tussen uw werk-en persoonlijke Microsoft-accounts met ondersteuning voor meerdere accounts in de Takenlijst Android-en Windows-app. Als u een account wilt toevoegen, tikt u op uw gebruikersnaam en vervolgens op account toevoegen. Hoe verwijder je een Windows account? Het verwijderen van een Windows account gaat in twee stappen. Eerst moet u de gebruikersaccount verwijderen uit het Configuratiescherm. Ten tweede moet u het gebruikersprofiel van de harde schijf van de computer verwijderen.
Om een gebruikersaccount te verwijderen:
1. Open het Configuratiescherm.
2. Klik op het pictogram Gebruikersaccounts.
3. Selecteer het gebruikersaccount dat u wilt verwijderen.
4. Klik op de knop Verwijderen.
5. Bevestig dat u het account wilt verwijderen.
Een gebruikersprofiel verwijderen:
1. Open het Configuratiescherm.
2. Klik op het pictogram Systeem.
3. Klik op het tabblad Geavanceerd.
4. Klik op de knop Instellingen onder de sectie Gebruikersprofielen.
5. Selecteer het gebruikersprofiel dat u wilt verwijderen.
6. Klik op de knop Verwijderen.
7. Bevestig dat u het profiel wilt verwijderen.

Wat kost een Microsoft-account?

Een Microsoft-account is gratis en geeft u toegang tot veel Microsoft-producten en -diensten, waaronder Outlook.com, OneDrive, Office Online, Skype en Xbox Live. U kunt zich met elk e-mailadres aanmelden voor een Microsoft-account en u kunt uw Microsoft-account gebruiken om u aan te melden bij veel Microsoft-producten en -diensten.

Door Toinette

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een nieuw Microsoft-account aanmaken? :: Wat is mesh backhaul?
Handige links