Huis > H > Hoe Sta Ik Pop-Ups Toe In Safari?

Hoe sta ik pop-ups toe in Safari?

Pop-ups toestaan of blokkeren op een afzonderlijke website

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'. Klik aan de linkerkant op 'Pop-upvensters'. Als je 'Pop-upvensters' niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren?

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.
Dienovereenkomstig, hoe schakel ik een blocker uit? blocker

  1. Ga naar het pictogram 'Menu openen' (drie horizontale lijnen) en klik op 'Opties'
  2. Klik op 'Privacy en beveiliging'
  3. Ga naar het onderdeel 'Machtigingen'
  4. Maak de selectie van 'Pop-upvensters blokkeren' ongedaan.

Hoe schakel ik advertentie of pop-up blokkering uit?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methode voor het uitschakelen van advertentie- of pop-upblokkering varieert afhankelijk van de gebruikte software of browser. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn echter:
Controleer de instellingen of voorkeuren van uw software of browser om te zien of er een optie is om advertentie- of pop-upblokkering uit te schakelen.
-Als u een advertentieblokkeringsprogramma van derden gebruikt, raadpleeg dan de documentatie of ondersteuningssite voor instructies over het uitschakelen ervan.
-Sommige advertentieblokkers kunt u uitschakelen door met de rechtermuisknop op de advertentie of pop-up te klikken en de optie "uitschakelen" of "blokkeren" te selecteren.
Sommige browsers hebben een ingebouwde advertentieblokkering die kan worden uitgeschakeld door naar de instellingen of het voorkeurenmenu te gaan. Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp Samsung? WhatsApp-meldingen zijn mogelijk uitgeschakeld op je Samsung-apparaat. Om ze in te schakelen, open je het instellingenmenu van WhatsApp en tik je op "Meldingen". Zorg er vervolgens voor dat de schakelaar "Meldingen weergeven" is ingeschakeld. Als dat zo is, moet je er mogelijk ook voor zorgen dat WhatsApp is opgenomen in de lijst met apps die meldingen kunnen weergeven. Om dit te doen, open je de app Instellingen en tik je op "Geluid & meldingen". Scroll naar beneden naar de sectie "App-meldingen" en tik op "WhatsApp". Zorg er vervolgens voor dat de schakelaar "Meldingen toestaan" is ingeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je favorieten op safari?

Als u een bladwijzer in de Safari-app op Mac wilt verwijderen, moet u op de knop 'Navigatiekolom' in de werkbalk klikken en de Control-toets ingedrukt houden. Selecteer 'Verwijderen'.

Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen meldingen meer?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in. En nog een vraag, hoe zet ik het geluid van mijn toetsenbord uit? Tik op Apps. Tik op Instellingen. Tik op Geluid. Schuif het balkje achter 'Toetsenbordgeluid' naar links, zodat het grijs wordt.

Dienovereenkomstig, hoe whatsapp melding zonder naam?

Toon geen naam en inhoud van berichten in pushberichten

  1. Open WhatsApp op je telefoon.
  2. Ga naar Instellingen en dan naar Meldingen.
  3. Zet de schakelaar bij 'Toon voorvertoning' uit.
  4. Open de Instellingen-app op je telefoon.
  5. Ga naar Berichtgeving en dan naar WhatsApp.
  6. Tik op 'Toon voorvertoning' en kies voor 'Nooit'
Je kunt ook vragen wat betekent de beveiligingscode is gewijzigd? Dit betekent meestal dat de beveiligingscode van uw account onlangs is gewijzigd. Dit kan verschillende redenen hebben, maar meestal is dit gedaan door de eigenaar van de account of een beheerder. Als u de wijziging niet hebt aangebracht, moet u contact opnemen met de eigenaar of de beheerder van de account om uit te zoeken waarom de wijziging is aangebracht.

Wat is content verborgen?

Als we het hebben over verborgen inhoud, bedoelen we informatie die niet zichtbaar is voor het blote oog. Dit kan tekst, afbeeldingen of zelfs video zijn die op een website is geplaatst op een manier die niet direct zichtbaar is voor gebruikers. Verborgen inhoud wordt vaak gebruikt door webmasters om de algemene gebruikerservaring op een site te verbeteren of om zoekmachines te helpen een website beter te indexeren. Verborgen inhoud kan echter ook worden gebruikt om schadelijke code of gevoelige informatie voor gebruikers te verbergen.

Door Harleigh

Vergelijkbare artikelen

Kan een PopSocket op een siliconen hoesje? :: Wat is het verschil tussen een radio en een podcast?
Handige links