Huis > K > Kan Een Popsocket Op Een Siliconen Hoesje?

Kan een PopSocket op een siliconen hoesje?

De Popsocket kan je gemakkelijk meerdere keren opnieuw plakken wanneer het niet goed zit bijvoorbeeld. Tevens kan je het gebruiken op verschillende telefoonhoesjes, waaronder gel hoesjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe groot is een cd hoesje?

Een normale jewel case is 142 x 122 x 10mm. Het boekje aan de voorkant is 120 x 120mm. De titel op beide zijden van de achterkant is 6 x 120mm. Er zijn versies van de jewelcase waarin twee CD's passen.

Bovendien, kan je een popsocket opnieuw gebruiken?

Popsockets schoonmaken en opnieuw vastmaken. Laat de basis van de popsocket drie seconden onder koud water lopen. Je popsocket is klein en al heel plakkerig, dus je hebt niet veel water nodig om hem schoon te maken en het te helpen opnieuw vast te plakken. Hoe plakt een PopSocket? PopSockets producten zijn ontworpen om stevig te blijven plakken, en plakken het best op gladde, vlakke oppervlakken. PopSockets producten blijven niet kleven aan siliconen-, sterk gestructureerde, en de meeste zachte telefoonhoesjes op de markt.

Bovendien, waar kan je een popsocket kopen?

Popsockets zijn te koop bij verschillende retailers, zowel online als in fysieke winkels. Enkele van de meest populaire plaatsen om popsockets te kopen zijn Amazon, Best Buy, Target en Walmart. U kunt popsockets ook vinden bij veel kleinere retailers, zoals drogisterijen en telefoon accessoire winkels. Waar kun je PopSockets kopen? PopSockets kunnen worden gekocht op de PopSockets website, Amazon, of in sommige winkels.

Door Gefen

Vergelijkbare artikelen

Hoe powerbank Xtorm opladen? :: Hoe sta ik pop-ups toe in Safari?
Handige links