Huis > I > Is Png Geschikt Voor Drukwerk?

Is PNG geschikt voor drukwerk?

PNG (Portable Network Graphics) bestand hetzelfde als een . JPG, alleen is een . PNG geschikt voor gebruik op een beeldscherm en niet voor drukwerk omdat een . PNG alleen het RGB-kleurenspectrum ondersteunt en niet CMYK wat voor drukwerk nodig is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, kan jpg transparant zijn?

Alles tussen 0% tot 100% transparant is mogelijk. Niet zoals bij gif (of png-8) 0% óf 100% transparant. De transparante overgang kan dus veel geleidelijker gemaakt worden. Wat dit betreft, wat is een jpeg bestand? JPEG is de afkorting van Joint Photographic Experts Group. Dit is een groep deskundigen die een methode beschreven heeft, hoe digitale informatie bij het maken van een foto gecomprimeerd wordt tot een relatief klein bestand en toch een goede kwaliteit foto aflevert.

Daarvan, wat is het verschil tussen jpg en png?

JPEG en PNG zijn beide verliesgevende compressieformaten. JPEG is ontworpen voor fotografische beelden en gebruikt lossy compressie, wat betekent dat sommige originele beeldinformatie verloren gaat wanneer het beeld wordt gecomprimeerd. PNG is ontworpen voor afbeeldingen met weinig kleuren, zoals lijntekeningen of logo's, en maakt gebruik van verliesloze compressie, wat betekent dat er geen beeldinformatie verloren gaat wanneer de afbeelding wordt gecomprimeerd. Welke bestanden zijn uitvoerbaar? In Windows heeft een uitvoerbaar bestand de extensie ".exe" en is daarom een soort "programmabestand". In DOS en Windows kunt u zien of een bestand een uitvoerbaar bestand is door de manier waarop het wordt weergegeven in een lijst van directory's. Als het een uitvoerbaar bestand is, staat er een "*" voor de naam. Het commando "dir" geeft bijvoorbeeld een lijst van alle bestanden in de huidige directory, inclusief uitvoerbare bestanden. De uitvoer kan er ongeveer zo uitzien: *a.exe
b.txt
c.doc
In dit voorbeeld is "a.exe" een uitvoerbaar bestand, terwijl "b.txt" en "c.doc" dat niet zijn.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Vervolgens, wat is de extensie van powerpoint?

pptx. Een presentatie die u kunt openen op een pc in PowerPoint 2007 en nieuwere versies, of die u kunt openen op een Mac in PowerPoint 2008 en nieuwere versies. U kunt de presentatie ook openen op elk mobiel apparaat dat PowerPoint geïnstalleerd. Wat dit betreft, welke extensie hoort bij een videobestand?

ExtensieIndeling
movApple QuickTime-filmbestand
mp3MPEG layer 3-audiobestand
mp4MPEG 4-videobestand
mp4MPEG 4-videobestand

Wat is een PSD?

De letters PSD staan voor PhotoShop Document. Een PSD bestand is dus de standaardindeling voor Photoshop, al kun je dit programma ook gebruiken om jouw ontwerp op te slaan als bijvoorbeeld PDF, JPG of ander bestandstype. Waar slaat Photoshop bestanden op? Wanneer u een Photoshop-bestand opslaat, wordt het op uw computer opgeslagen als een PSD-bestand. Het PSD-bestandsformaat is het native bestandsformaat voor Photoshop en het slaat alle gegevens voor uw afbeelding op, inclusief lagen, maskers, kleurprofielen en andere informatie.

Kan Photoshop bestand niet opslaan als JPG?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een Photoshop-bestand niet als JPG kunt opslaan. Eén reden kan zijn dat het bestand te groot is of te veel lagen heeft om als JPG te worden opgeslagen. Een andere reden kan zijn dat het bestand een alfakanaal of transparantie heeft, wat niet wordt ondersteund door het JPG-formaat. Misschien moet u de afbeelding plat maken of het bestandsformaat wijzigen om het bestand als JPG op te slaan.

Door Khalsa

Vergelijkbare artikelen

Kan uTorrent niet downloaden virus gedetecteerd? :: Waarom een TIFF bestand?
Handige links