Huis > W > Waar Vind Ik De Server Voor Inkomende Mail?

Waar vind ik de server voor inkomende mail?

Android (systeemeigen Android-e-mailclient)

  1. Selecteer je e-mailadres, en klik onder Geavanceerde instellingen op Serverinstellingen.
  2. Je wordt naar het scherm Serverinstellingen van je Android geleid, waar je toegang hebt tot je serverinformatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe weet ik of mijn IP adres zichtbaar is?

Je openbare – oftewel externe – IP-adres is in tegenstelling daartoe een adres dat door je internetprovider wordt verstrekt. Deze is in principe zichtbaar voor het hele internet zodra er dataverkeer vanuit je thuisnetwerk ontstaat. Deze wordt dan ook door servers geregistreerd wanneer je een website bezoekt. Vervolgens, hoe weet je welke subnetmask je moet gebruiken? Op Windows

Ga naar Configuratiescherm > Netwerk en Internet > Netwerkcentrum; Klik op je netwerknaam en vervolgens op Details; Hier vind je het subnetmasker samen met andere details.

Hoe kom ik op mijn Gmail account?

Als u een Gmail-account hebt en u wilt er toegang toe, dan zijn er een paar manieren waarop u dat kunt doen. Een manier is om naar de Gmail-website te gaan en in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Een andere manier is om de Gmail-app op uw mobiele apparaat te gebruiken. Als u een Google-account hebt, kunt u Gmail ook openen door naar de homepage van Google te gaan en op het Gmail-pictogram te klikken. Daarvan, hoe voeg ik een gmail account toe? Er zijn een paar verschillende manieren om een Gmail-account aan uw apparaat toe te voegen, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt.
Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u een Gmail-account toevoegen door naar de app Instellingen te gaan en vervolgens Accounts en synchronisatie te selecteren. Tik daar op Account toevoegen en selecteer Google. Voer uw Gmail-adres en wachtwoord in en tik op Aanmelden.
Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u een Gmail-account toevoegen door naar de app Instellingen te gaan en vervolgens Mail, Contacten, Agenda te selecteren. Tik op Account toevoegen en selecteer vervolgens Google. Voer uw Gmail-adres en wachtwoord in en tik op Aanmelden.
Als u een Windows Phone gebruikt, kunt u een Gmail-account toevoegen door naar de app Instellingen te gaan en vervolgens E-mail+accounts te selecteren. Tik op Een account toevoegen en selecteer vervolgens Google. Voer uw Gmail-adres en wachtwoord in en tik op Aanmelden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe stel ik mijn gmail in?

Account in Gmail instellen

  1. Log met je Gmail-account in op Gmail.
  2. Vul in het veld achter 'E-mailadres' het e-mailadres in dat je in wilt stellen en klik op 'Volgende stap'.
  3. Klik vervolgens op 'Account toevoegen'.
  4. We gaan er hier vanuit dat je dit graag wilt.
  5. Klik op 'Account toevoegen'.
Hoe zet je SSL aan? Om SSL te krijgen op je website moet je een SSL certificaat aanvragen. Dit doe je door middel van een Certificate Signing Request (CSR). Wanneer je bij ons een SSL certificaat aanschaft in combinatie met onze beste webhosting, regelen wij de SSL aanvraag van A tot Z.

Waar kan ik SSL vinden?

SSL

Waar is mijn privésleutel?

  1. Open de Microsoft Management Console (MMC).
  2. In de Consoleroot klap je Certificaten (Lokale computer) uit. Je kunt je certificaat vinden in de map Persoonlijk of Webserver.
  3. Ga naar het certificaat en klik erop met de rechtermuisknop.
Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met ssl? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer informatie. Enkele mogelijke oorzaken van dit probleem zijn:
-Het SSL certificaat is niet geïnstalleerd op de server
-Het SSL certificaat is niet goed geconfigureerd
-Er is een firewall die de toegang tot de SSL poort blokkeert
-De server is niet geconfigureerd om SSL te gebruiken
-De client is niet geconfigureerd om het SSL certificaat van de server te vertrouwen.

Waarom synchroniseert mijn mail niet met iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je mail niet synchroniseert met je iPhone:
1. Onjuiste e-mail instellingen: Om uw e-mail met uw iPhone te synchroniseren, moet u ervoor zorgen dat uw e-mailinstellingen correct zijn ingevoerd. Controleer bij uw e-mailprovider of uw e-mailinstellingen correct zijn ingevoerd.
2. Onverenigbaar type e-mailaccount: Niet alle typen e-mailaccounts zijn compatibel met de iPhone. U kunt bijvoorbeeld geen Microsoft Exchange-account synchroniseren met een iPhone.
3. Probleem met iOS-software: Als u na het controleren van uw e-mailinstellingen nog steeds problemen ondervindt, kan er een probleem zijn met de iOS-software op uw iPhone. U kunt proberen uw iPhone te resetten naar de fabrieksinstellingen om te zien of dit het probleem oplost.
4. Hardwareprobleem: In zeldzame gevallen kan een probleem met de hardware van je iPhone voorkomen dat je mail wordt gesynchroniseerd. Als u denkt dat dit het geval kan zijn, kunt u proberen uw iPhone naar een Apple Store of een erkende Apple service provider te brengen voor een verdere diagnose.

Door Elberta

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met mobiele hotspot? :: Hoe vul je een Contentkalender?
Handige links