Huis > W > Waar Staat Json Voor?

Waar staat JSON voor?

JSON staat voor JavaScript Object Notation, een open standaard bestandsformaat die gebruikt maakt van leesbare tekst om data objecten over te dragen. Er zijn veel toepassingen waaronder het vervangen van XML in Ajax systemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik een JSON bestand openen?

Programma's die het bestand JSON openen

  1. XMLSpy. Notepad. Notepad++ Text editor. Adobe Dreamweaver.
  2. Vim. Text editor. Mozilla Firefox. gedit.
  3. Apple TextEdit. TextWrangler. MacVim. TextEdit.
Wat is de extensie JSON? Een JSON-bestand is een bestand dat eenvoudige gegevensstructuren en objecten opslaat in JavaScript Object Notation (JSON) -indeling, een standaard gegevensuitwisselingsformaat. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het verzenden van gegevens tussen een webtoepassing en een server.

Bovendien, wat zijn jpg json bestanden?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van de context waarin de vraag wordt gesteld. JSON-bestanden zijn typische gegevensbestanden die worden gebruikt om informatie in een gestructureerd formaat op te slaan. JPG bestanden zijn afbeeldingsbestanden die typisch gebruikt worden om digitale foto's op te slaan. Daarvan, wat kun je met json? JSON staat voor JavaScript Object Notation. JSON is een lichtgewicht formaat voor gegevensuitwisseling. JSON is taalonafhankelijk. JSON is "zelf-beschrijvend" en gemakkelijk te begrijpen.
JSON wordt gebruikt om informatie op te slaan op een georganiseerde, gemakkelijk toegankelijke manier. JSON wordt vaak gebruikt in Ajax-toepassingen, configuraties, databases en RESTful web services.

Door Theall

Vergelijkbare artikelen

Wat deed KGB? :: Hoe maak je een JPG bestand?
Handige links