Huis > W > Wat Heb Je Nodig Voor Messenger?

Wat heb je nodig voor Messenger?

Sinds 2019 kan je Messenger niet meer gebruiken zonder eerst een Facebook-account aan te maken. Het sociale netwerk heeft toen haar systeem aangepast zodat het niet meer mogelijk is. Je hebt dus een Facebook-account nodig om via Messenger berichten te kunnen sturen naar je vrienden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, kan je whatsappen zonder internet abonnement?

Je hebt een (goede) internetverbinding nodig

Maar als je onderweg bent, heb je een abonnement met mobiele data nodig. Als je dit niet hebt, kun je ook niet bellen via WhatsApp.
Hoe begin je met WhatsApp? Hoe ga je aan de slag met WhatsApp Messenger

  1. App downloaden en starten: Download WhatsApp Messenger gratis vanuit de Google Play Store of Apple App Store.
  2. Servicevoorwaarden lezen: Lees de servicevoorwaarden en het privacybeleid.
  3. Registreren: Selecteer je land uit het keuzemenu om je landcode toe te voegen.

Hoe kan ik zien of mijn WhatsApp is gekoppeld?

Er is geen zekere manier om te zien of je WhatsApp gelinkt is. Je kunt echter wel controleren op bepaalde tekenen die op een koppeling kunnen wijzen. Deze omvatten:
- frequente crashes of fouten
- ongewoon gedrag van contacten
- nieuwe contacten die verschijnen in je WhatsApp-lijst
- onbekende nummers die verschijnen in je chatgeschiedenis
Als je een van deze tekenen opmerkt, is het mogelijk dat je WhatsApp-account is gekoppeld. Voor de zekerheid kun je contact opnemen met de klantenservice van WhatsApp. Waarom is WhatsApp onveilig? WhatsApp is een populaire berichtenapp, maar is niet zonder risico's. De app wordt door hackers en cybercriminelen misbruikt om toegang te krijgen tot privégegevens van gebruikers. Daarnaast is bekend dat WhatsApp wordt gebruikt voor het verspreiden van valse informatie en nepnieuws.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, hoe goed is whatsapp beveiligd?

Elk WhatsApp-bericht wordt beveiligd met hetzelfde Signal-versleutelingsprotocol dat berichten beveiligt voordat ze je apparaat verlaten. Als je een bericht verzendt naar een WhatsApp Business-account, wordt je bericht veilig afgeleverd op de door het bedrijf gekozen bestemming. Dienovereenkomstig, kan je opgelicht worden via whatsapp? Oplichting via WhatsApp is een van de meeste toenemende vormen van online criminaliteit. In de eerste helft van 2020 meldde de Fraudehelpdesk meer dan 6000 gevallen. WhatsApp-fraude staat ook wel bekend als vriend-in-noodfraude of hulpvraagfraude. Het schadebedrag loopt gemiddeld in de duizenden euro's per slachtoffer.

Trouwens, wat zijn je rechten wanneer het gaat om jouw gegevens whatsapp?

Recht op inzage

Betrokkenen (de mensen waarvan jij gegevens verzamelt en verwerkt) hebben het recht een blik te werpen in jouw database. Dat wil zeggen dat zij zonder opgave van redenen kunnen opvragen welke gegevens je van hen hebt vastgelegd.
Wat kan ik met WhatsApp doen met je gegevens? WhatsApp kan je gegevens gebruiken om je locatie te traceren, je gerichte advertenties te sturen en informatie te verzamelen over je contacten en berichten. WhatsApp kan je gegevens ook delen met Facebook en andere bedrijven uit de Facebook-familie.

Is WhatsApp veilig politie?

WhatsApp is een veilige berichtenapp met end-to-end-codering, wat betekent dat je berichten privé zijn en alleen kunnen worden gezien door de mensen aan wie je ze stuurt. WhatsApp heeft echter geen perfecte staat van dienst als het gaat om veiligheid en beveiliging. In mei 2019 werd onthuld dat WhatsApp een beveiligingslek had waardoor hackers spyware konden installeren op de telefoons van slachtoffers. Deze spyware, Pegasus genaamd, kon toegang krijgen tot WhatsApp-berichten, foto's en andere persoonlijke informatie van slachtoffers. WhatsApp heeft het beveiligingslek inmiddels verholpen, maar het blijft een goed idee om je bewust te zijn van de potentiële risico's van het gebruik van de app.

Door Nathanil Meny

Vergelijkbare artikelen

Waarom is metadata belangrijk? :: Wat kan je doen met Messenger?
Handige links