Huis > W > Waar Staan Mobiele Gegevens?

Waar staan mobiele gegevens?

Er zijn verschillende manieren om je dataverbruik in de gaten te houden. Voor Android: Apps > Instellingen > Gegevensgebruik/Datagebruik. Voor iOS: Instellingen > Mobiel netwerk. Via de MijnKPN app op je telefoon heb je altijd en overal een actueel inzicht in jouw verbruik en wat de status is deze maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat zijn mobiele gegevens Samsung?

Mobiele data in- of uitschakelen - Samsung Galaxy S7

Je kunt je dataverbruik beperken door mobiele data uit te schakelen, zodat er geen verbinding met internet kan gemaakt worden via het mobiele netwerk. Je kunt nog steeds wifi gebruiken, ook al is mobiele data uitgeschakeld.
Wat is Gegevensverbruik? Zo controleer je snel je dataverbruik

Ga in de instellingen naar 'netwerk en internet' en tik op 'mobiel internet; Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt; Voor meer gedetailleerde informatie, tik op 'Datagebruik van app'; Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen.

Dienovereenkomstig, wat is mobiel dataverbruik?

Mobiel gegevensgebruik verwijst naar de hoeveelheid gegevens die wordt overgedragen of gedownload van het internet naar een mobiel apparaat. Dit kan gaan van het downloaden van e-mail en bijlagen tot surfen op het web en het gebruik van apps. Mobiel dataverbruik wordt meestal gemeten in megabytes (MB) of gigabytes (GB). Hoe kan ik mijn dataverbruik zien? Het gegevensgebruik kan op een paar manieren worden gecontroleerd. Eén manier is om bij uw internetprovider na te gaan of zij een tool of website hebben die het gegevensgebruik bijhoudt. Daarnaast zijn er een aantal websites en apps van derden die het gegevensgebruik kunnen bijhouden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, waar vind ik mobiele data op samsung?

Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. Druk op het icoontje voor mobiele data om de functie in of uit te schakelen. Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm. Dienovereenkomstig, wat betekent apps alleen met mobiele gegevens? Als je apps op de achtergrond wilt laten uitvoeren met mobiele data, kun je 'Onbeperkte data' inschakelen voor die apps. Open de app Instellingen op je telefoon. Onbeperkte data. Schakel de app of service in waarvoor je mobiele data wilt blijven gebruiken terwijl Databesparing is ingeschakeld.

Hoe zet ik mijn mobiele gegevens uit?

Mobiele data uitschakelen

  1. Open op je Android-apparaat de app Instellingen. Datagebruik.
  2. Schakel Mobiele data uit .
Dienovereenkomstig, hoe kan ik zien of internet aanstaat? De eenvoudigste manier om te zien of het internet aanstaat, is een webbrowser te openen en te proberen een website te laden. Als de website laadt, staat het internet aan.

Vervolgens, wat is een gegevenswaarschuwing?

Een gegevenswaarschuwing is een bericht dat verschijnt wanneer uw computer probeert verbinding te maken met een website of dienst die hij niet herkent. Het bericht zegt meestal iets als "Deze website is niet veilig" of "Deze verbinding is niet privé". Dit komt omdat de website of dienst geen geldig beveiligingscertificaat heeft, wat betekent dat uw computer niet kan controleren of het veilig is om er verbinding mee te maken. Gegevenswaarschuwingen zijn belangrijk omdat ze u helpen voorkomen dat u per ongeluk verbinding maakt met een kwaadaardige website of dienst die uw persoonlijke gegevens kan stelen.

Door Pavla Bathrick

Vergelijkbare artikelen

Hoe internet delen via Bluetooth? :: Wat betekent KJN?
Handige links