Huis > H > Hoe Tag Ik Een Bericht?

Hoe tag ik een bericht?

Wil je iemand taggen in een bericht, begin zijn/haar naam dan met een @ dan komen de suggesties vanzelf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je een bericht in je verhaal?

Klik op het bericht dat je wilt delen in je verhaal rechts van het 'vind ik leuk' en 'commentaar' icoontje.

Men kan zich ook afvragen: hoe tag je iemand in een bericht op facebook?

Hoe noem ik personen, pagina's of groepen in een bericht of opmerking op Facebook? Typ de naam van de persoon met een beginhoofdletter. Selecteer een naam in de lijst die wordt weergegeven. Typ @ en dan de naam van de pagina of groep. Is het Getagt of getagd? Het is 'getagd'.

Wat gebeurt er als je iemand tagt?

Wanneer je iemand tagt in een foto, bericht of opmerking op Facebook, voeg je een link naar zijn profiel toe. Taggen is een manier om je vrienden en volgers te laten weten wie er in je foto's en berichten voorkomt en om ze een snelle manier te geven om die persoon op Facebook te vinden. Je kunt ook vragen wat moet ik doen als ik getagd ben? Als u in een bericht of foto op Facebook bent getagd, betekent dit dat iemand u heeft genoemd of in het bericht heeft opgenomen. Je kunt ervoor kiezen om het bericht te bekijken en te zien wat er staat, of je kunt het negeren. Als je jezelf uit het bericht wilt verwijderen, kun je de tag verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een gesponsord bericht op Facebook?

Je kunt een bericht voor 2 per dag promoten. Afhankelijk van het budget dat je hebt gekozen, is het aan jou hoe vaak en aan hoeveel mensen je gepromote bericht wordt getoond. Hoe hoger het budget, hoe hoger het bericht wordt getoond.

Daarvan, wat is tijdlijncontrole?

Met tijdlijncontrole kun je berichten waarin personen je taggen, goedkeuren of afkeuren voordat ze op je tijdlijn worden geplaatst. Onthoud dat tijdlijncontrole alleen beheert wat is toegestaan op je tijdlijn. Dienovereenkomstig, wie kan mijn tags zien? Als je iemand tagt, wordt de betreffende foto of het betreffende bericht gedeeld met zowel de getagde persoon als zijn/haar vrienden. Dit betekent dat, als je zijn of haar vrienden nog niet hebt toegevoegd aan het publiek, zij dit nu wel kunnen zien.

En nog een vraag, waarom kan ik vrienden niet taggen?

Je tag moet mogelijk worden goedgekeurd door degene die je hebt getagd of degene die de foto heeft geplaatst (als de foto niet door jou is gemaakt), afhankelijk van de privacyinstellingen voor Tijdlijncontrole of Tagcontrole. Mogelijk zie je geen optie om mensen te taggen in foto's die door anderen zijn geplaatst. Dienovereenkomstig, hoe tag ik iemand op facebook die geen vriend is? Je kunt niet iemand taggen op Facebook die geen vriend is.

Mensen vragen ook: hoe iemand nomineren op facebook?

Om iemand op Facebook te nomineren, ga je naar de pagina van de persoon of organisatie die je wilt nomineren en klik je op de knop "Nomineren". Er verschijnt dan een formulier dat u moet invullen. Zodra u het formulier hebt ingevuld, klikt u op de knop "Versturen".

Door Anabel Treder

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt tags? :: Wat is de afkorting van MGL?
Handige links