Huis > W > Waar Staat Vdi Voor?

Waar staat VDI voor?

Virtual Desktop Infrastructure (VDI) is een virtualisatieoplossing die virtuele machines gebruikt om virtuele desktops aan te bieden en te beheren. VDI hosts desktopomgevingen op een gecentraliseerde server en implementeert deze op aanvraag voor eindgebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat is citrix vdi?

Citrix VDI-oplossingen

Citrix Virtual Apps and Desktops maakt VDI intuïtief en betaalbaar en zorgt ervoor dat gebruikers toegang krijgen tot de apps die ze nodig hebben om productief te blijven binnen de digitale workspaces van vandaag.
Je kunt ook vragen hoe gebruik je citrix? Hoe werkt Citrix? Citrix simuleert een Windows-omgeving op het scherm van de gebruiker met behulp van zogenaamde Citrixsessies, terwijl de applicaties eigenlijk op een centrale server draaien. Als gebruiker stuur je toetsaanslagen en muisklikken naar de server, waarna je scherminformatie terug ontvangt van de server.

Van wie is Citrix?

Citrix is een softwarebedrijf dat server- en desktopvirtualisatie, netwerken, software as a service en cloud computing-technologieën aanbiedt. Citrix werd in 1989 opgericht door Ed Iacobucci, die tot zijn dood in 2000 CEO van het bedrijf was. Citrix is een beursgenoteerd bedrijf sinds 1995 en heeft zijn hoofdkantoor in Fort Lauderdale, Florida. In 2016 had Citrix ongeveer 9.000 mensen in dienst. Waarom Citrix gebruiken? Citrix is een remote desktop-technologie waarmee gebruikers toegang hebben tot toepassingen en gegevens die zijn opgeslagen op een externe server. Citrix wordt gebruikt om een virtuele desktopomgeving te bieden aan gebruikers die vanaf meerdere locaties toegang moeten hebben tot hun applicaties en gegevens. Citrix wordt ook gebruikt om een veilige omgeving te bieden voor gevoelige gegevens en toepassingen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat doet Citrix Workspace?

Citrix Workspace is een digitale werkplek waar medewerkers vanaf elk apparaat bij kunnen. Citrix zelf omschrijft het als een intelligent werkplek omdat het veel handigheidjes voor het automatiseren van repetitieve taken en creëren van slimme workflows. Wat heb je nodig voor Citrix? Citrix Workspace app is eenvoudig te installeren clientsoftware die naadloze, veilige toegang mogelijk maakt tot alles wat u voor uw werk nodig hebt. Met deze gratis download krijgt u snel en veilig toegang tot uw applicaties, desktops en data vanaf elk device, inclusief smartphones, tablets, pc's en Macs.

Wat doet een NetScaler?

Citrix NetScaler is een verregaand geïntegreerd service delivery platform dat de applicatieperformance verhoogt, zorgt voor altijd beschikbare applicaties, de efficiëntie van applicatie- en databaseservers verbetert en applicaties beschermt tegen aanvallen. Vervolgens, wat is de workspace app? De workspace-app is een cloud-gebaseerde applicatie waarmee gebruikers vanaf elk apparaat toegang hebben tot hun werkbestanden. Het stelt gebruikers ook in staat om in realtime samen te werken aan projecten.

Trouwens, is citrix workspace veilig?

Citrix Workspace is een veilige, virtuele desktopomgeving die gebruikers vanaf elk apparaat toegang biedt tot hun applicaties en gegevens. Citrix Workspace maakt gebruik van toonaangevende beveiligingstechnologieën om gebruikersgegevens te beschermen en ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Door Dustie Faber

Vergelijkbare artikelen

Wat is Workspace vernieuwen? :: Wat is een hoge standaarddeviatie?
Handige links