Huis > W > Wat Kost Een Vimeo Account?

Wat kost een Vimeo account?

Er zijn 4 verschillende abonnementen beschikbaar voor Vimeo. Je kunt ook een gratis account gebruiken maar dan heb je maar zeer beperkte mogelijkheden. Er is een Plus abonnement voor 6 euro per maand, een pro abonnement voor 16 euro per maand, een business abonnement voor 40 euro per maand en premium voor 70 euro.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Trouwens, hoe veilig is vimeo?

Het delen van een video op Vimeo gaat net iets anders dan bij YouTube. Het is namelijk niet nodig om de video verborgen te delen. Je kunt je video beveiligen met een wachtwoord. Dit is dus een stuk veiliger dan YouTube. Dit in overweging nemend, wat kost vimeo plus? Je hebt Vimeo Plus voor $59,95 per jaar, waarmee je 250 GB kan uploaden per jaar. Daarnaast hebben ze ook nog Vimeo Pro voor $199 per jaar, hiermee kun je 1 TB per jaar uploaden.

Waarom Vimeo gebruiken?

Er zijn een aantal redenen waarom u Vimeo zou willen gebruiken. Ten eerste heeft Vimeo een geweldige videokwaliteit - zelfs beter dan YouTube. Dat komt omdat Vimeo de H.264-videocodec gebruikt, een codec van hoge kwaliteit die resulteert in geweldig uitziende video. Ten tweede heeft Vimeo een zeer schone en eenvoudige interface - het is gemakkelijk om video's op Vimeo te vinden en te bekijken. En tot slot is Vimeo een geweldige gemeenschap voor videomakers en -liefhebbers - er zijn veel geweldige mensen op Vimeo die gepassioneerd zijn over video. Hoe betaal je Vimeo? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u voor Vimeo kunt betalen. De meest gebruikelijke manier is betalen met een creditcard of bankpas. Je kunt ook betalen met PayPal, als je een account hebt. Tot slot kunt u betalen met een Vimeo-cadeaukaart.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat is een goed alternatief voor YouTube?

Beste gratis alternatieven voor YouTube

  1. Dailymotion. Dailymotion homepage.
  2. Vimeo. Vimeo homepage.
  3. 3. Facebook Watch. Facebook Watch.
  4. Twitter Video. Twitter Video.
  5. IG TV. IGTV homepage.
  6. DTube. DTube homepage.
Dit in overweging nemend, hoe werkt vimeo livestream? Hoe maakt u een livestreaming met Vimeo?
  • Ga naar je video's en klik op Nieuw en vervolgens op Live-event.
  • Kopieer de code uit het veld Player - Embed Video.
  • Plak de code in de Adstate Plus software (uw dashboard), in het veld Bron onder Ceremonie Streaming.

Dienovereenkomstig, welk videobestand voor website?

Vimeo is de beste gratis optie voor webmasters die professionele video's willen insluiten op hun site. En nog een vraag, hoe duur is youtube music premium? YouTube Music Premium kost $9,99/maand voor een individu en $14,99/maand voor een gezin. Met een gezinsabonnement kunnen maximaal 6 gezinsleden YouTube Music Premium gebruiken.

Trouwens, hoe kan ik youtube kijken zonder reclame?

Er zijn een paar manieren om YouTube zonder advertenties te bekijken:
Gebruik een advertentieblokker: Ad blockers zijn browserextensies die advertenties op websites blokkeren. Enkele populaire advertentieblokkers zijn AdBlock en uBlock Origin.
Bekijk YouTube-video's offline: YouTube Red is een betaalde abonnementsdienst waarmee gebruikers video's kunnen downloaden om offline te bekijken zonder advertenties.
-Kijk reclamevrije video's op YouTube TV: YouTube TV is een betaalde streamingdienst die reclamevrije streaming van live en on-demand tv biedt.

Door Della

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je geen reclame op YouTube? :: Hoe gebruik je een Viber?
Handige links