Huis > H > Hoe Gebruik Je Een Viber?

Hoe gebruik je een Viber?

Als Viber eenmaal gedownload is, kun je op het pictogram van Viber tikken om de app te configureren. Voer het telefoonnummer van je apparaat in en verleen de app toegang tot je contacten—vervolgens zul je een tekstbericht krijgen met daarin een toegangscode. Voer de toegangscode in die je via sms ontvangen hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Trouwens, is viber gratis?

Viber is volledig gratis. Een dataplan of een wifiverbinding, meer hebt u niet nodig. Voer gratis internationale gesprekken, verstuur tekstberichten, open een groepschat en nog veel meer! Dienovereenkomstig, wie is de eigenaar van viber? Het Japanse internetbedrijf Rakuten, eigenaar van onder meer e-readerfabrikant Kobo en webwinkel Play.com, koopt de chat- en bel-app Viber. Met de aankoop is een bedrag van 900 miljoen dollar (ruim 650 miljoen euro) gemoeid, meldt het bedrijf vrijdag.

Wat is de veiligste chat app?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele beveiligingsbehoeften. Enkele chatapps die vaak als veiliger worden beschouwd dan andere zijn Signal, Telegram en WhatsApp. Deze apps bieden end-to-end-encryptie, wat betekent dat uw berichten alleen kunnen worden gelezen door de beoogde ontvanger en niemand anders. Waarom Viber gebruiken? Er zijn veel redenen om Viber te gebruiken. Viber is een cross-platform VoIP en instant messaging app waarmee gebruikers gratis kunnen bellen en sms'en. Viber biedt ook een betaalde dienst waarmee gebruikers kunnen bellen naar vaste en mobiele telefoons. Daarnaast biedt Viber een aantal functies die het een goede keuze maken voor bedrijven, waaronder:
- Viber biedt end-to-end encryptie, waardoor alle communicatie privé en veilig is.
Viber biedt een aantal functies die het ideaal maken voor bedrijven, zoals de mogelijkheid om groepschats te maken, bestanden te delen en videogesprekken te voeren.
Viber is beschikbaar op een groot aantal platforms, waaronder iOS, Android, Windows en Mac.
Viber heeft een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te gebruiken is.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat dit betreft, hoe werkt viber bellen?

Viber heeft veel weg van Skype. Je kunt, via Wi-Fi, gratis en voor niks bellen naar andere Viber-gebruikers. De app is niet alleen te gebruiken op je mobiele telefoon maar bijvoorbeeld ook op je desktop, laptop of tablet. Je kunt er dan ook live videogesprekken mee voeren. Dit in overweging nemend, hoe kan ik viber installeren? Viber

Gelukkig is het enorm eenvoudig om aan de slag te gaan.

  1. Klik op de knop DOWNLOADEN in de zijbalk om naar de startpagina van Viber te gaan.
  2. Download de app voor Windows of Mac.
  3. Installeer het programma. Daarna wordt er een pop-upvenster met een QR-code op je scherm getoond.

Wat is een Viber nummer?

Naast het versturen van berichten belt u eenvoudig met andere gebruikers en belt u met de functie 'Viber Out' naar vaste- en mobiele telefoonnummers tegen een laag tarief. Daarvoor maakt Viber gebruik van VoIP, Voice over IP, een techniek die bellen via internet mogelijk maakt. Mensen vragen ook: welke apps zijn er om te chatten? Er zijn veel apps om te chatten, waaronder WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, Telegram en nog veel meer.

Hoe kun je WhatsApp installeren?

WhatsApp kan worden geïnstalleerd op een mobiel apparaat door de app te downloaden in een app store. De app kan ook worden geïnstalleerd op een computer door de app te downloaden van de website van WhatsApp.

Door Menard

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Vimeo account? :: Wat is een SS kabel?
Handige links