Huis > H > Hoe Krijg Je Geen Reclame Op Youtube?

Hoe krijg je geen reclame op YouTube?

Advertenties uitschakelen voor afzonderlijke video's

  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Klik op Content in het linkermenu.
  4. Kies de video waarvoor je advertenties wilt uitzetten.
  5. Klik in het linkermenu op Inkomsten genereren.
  6. Ga naar het bovenste vak Inkomsten genereren klik op Uit.
  7. Klik rechtsboven op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom zoveel reclame op YouTube?

Dit zijn enkele andere factoren die van invloed zijn op de advertenties die je ziet: Gegevens in je Google-account, zoals leeftijdscategorie en geslacht. Andere activiteiten in Google-services, zoals Google Ads. De soorten websites die je bezoekt en de activiteit in mobiele apps op je apparaat. Welke resolutie voor video? Aanbevolen resoluties en beeldverhoudingen

2160p: 3840 x 2160. 1440p: 2560 x 1440. 1080p: 1920 x 1080. 720p: 1280 x 720.

Hoe video omzetten naar link?

Er zijn een paar manieren om video te converteren naar link. Eén manier is het gebruik van een video-coderingssoftware zoals Adobe Premiere Pro of Handbrake. Met deze softwareprogramma's kunt u uw video exporteren als een URL-link.
Een andere manier om een video om te zetten naar een link is het gebruik van een website voor het delen van video's, zoals YouTube of Vimeo. Deze websites hosten uw video en geven u een URL-link die u met anderen kunt delen.
Tot slot kunt u ook een website voor het downloaden van video's gebruiken, zoals KeepVid of VidPaw. Met deze websites kunt u een video van een URL-link downloaden en op uw computer opslaan. Hoe zet ik een video online? Er zijn een paar verschillende manieren om een video online te zetten. Eén manier is om hem op een website voor het delen van video's te plaatsen, zoals YouTube of Vimeo. Hiervoor moet u een account aanmaken op de website en vervolgens uw video uploaden. Een andere manier is de video in te sluiten op uw eigen website of blog. Daarvoor hebt u een webhostingaccount nodig en kunt u een HTML-code gebruiken om de video in te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat kost Music Premium?

Je kunt op dit niveau ook geen muziek downloaden voor offline luisteren. Voor muziek en downloads zonder advertenties moet je je abonneren op YouTube Music Premium . Music Premium kost $ 9,99 per maand (£ 9,99 per maand in het VK) - tenzij je al geabonneerd bent op YouTube Premium. Wat zijn de voordelen van YouTube Premium? Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten.

Wat is YouTube Music gratis?

YouTube Music biedt wel een gratis abonnement als je aan de slag wilt. Het is dus gratis te gebruiken als je het niet erg vindt om om de paar nummers naar advertenties te luisteren, beschikbaar via een mobiele app of webplayer. Vervolgens, wat kost het om reclame vrij naar youtube te kijken? Om reclamevrij YouTube te kunnen bekijken, moet je lid zijn van YouTube Red. Het YouTube Red-lidmaatschap kost $9,99/maand in de Verenigde Staten en omvat andere voordelen zoals reclamevrije YouTube-video's, YouTube Music Premium en exclusieve originele inhoud.

Dienovereenkomstig, welke adblocker voor youtube?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste adblocker voor YouTube hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele van de populairste adblockers voor YouTube zijn echter AdBlock Plus, uBlock Origin en Ghostery.

Door Anna-Diana Gradley

Vergelijkbare artikelen

Waar is de vliegtuigmodus voor? :: Wat kost een Vimeo account?
Handige links