Huis > W > Wat Is Wan Op Modem?

Wat is WAN op modem?

Een Wide Area Network (WAN) is een netwerk binnen een groot geografisch gebied. Je modem ontvangt en verstuurt informatie van en naar internet via de WAN-poort.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk modem gebruikt T-Mobile voor glasvezel?

T-Mobile levert de Zyxel T-54 aan klanten met nieuwe glasvezelverbindingen. Er is een dualband modem met ondersteuning.

Mensen vragen ook: waar sluit ik mijn router op aan?

Het ISRA-punt is het aansluitpunt voor je modem in huis. Dit is de plek waar de kabel van je provider de woning binnenkomt. Heb je een DSL-abonnement, dan sluit je de modem aan op het ISRA-punt voor internettoegang. Heb je een DSL-abonnement, dan is een ISRA-punt nodig om je modem op aan te sluiten. Welke kabels in de modem? Wandcontactdoos naar modem

Wil jij een rechtstreekse verbinding van de wandcontactdoos naar het modem, dan kun je gebruik maken van een coax kabel met een vrouwelijke IEC connector en een mannelijke F connector. De vrouwelijk IEC connector past in de contactdoos en de mannelijke F connector is geschikt voor het modem.

Welke kabel tussen Glasvezelkastje en modem?

De kabel tussen de glasvezelkast en de modem is meestal een optische kabel, die bestaat uit een dunne glas- of kunststofvezel die is omgeven door een beschermende coating. De uiteinden van de kabel zijn doorgaans met een connector verbonden met de optische-kabelbox en de modem. Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen cat6 en cat7? Het belangrijkste verschil tussen cat6 en cat7 is de frequentie. Cat6 is slechts goed voor maximaal 250 MHz, terwijl cat7 tot 600 MHz aankan. Cat7 is ook een stuk duurder dan cat6.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit je een router aan op een modem?

Gebruik een netwerkkabel om de modem met de router te verbinden. Wacht tot de modem volledig is opgeladen voordat u hem inschakelt. Zet vervolgens het internet aan. Je zult verbinding kunnen maken met het draadloze netwerk dat je herkent aan de naam die je het hebt gegeven.

Wat doe je met een WAN?

Wide Area Network. Een communicatienetwerk waarin computers, printers en andere apparaten op verschillende geografische locaties met elkaar zijn verbonden. Via een WAN kan een apparaat communiceren met elk willekeurig ander apparaat in het netwerk. Wat is het verschil tussen een WAN en een LAN poort? WAN's verbinden grote geografische gebieden met elkaar. Een goed voorbeeld hier van is het internet. WAN zijn geografisch niet tot een klein gebied beperkt, zoals een kantoorgebrouw bijvoorbeeld. Een LAN daarentegen is geografisch gezien wel beperkt to een kleine oppervlakte.

Dienovereenkomstig, wat betekent wan op experiabox?

Bij glasvezel wordt de poort WAN gebruikt naar de FTU, de glasvezelaansluiting in de woning. De lampjes L1 en L2 geven aan of beide lijnen werken in het geval van pairbonding of L1 inhet geval van single line DSL. Welke kabel tussen modem en router? Het type kabel dat u gebruikt om uw modem met uw router te verbinden is meestal een standaard Ethernet-kabel. Deze kabel wordt meestal een "RJ-45" kabel genoemd en is hetzelfde type kabel dat wordt gebruikt om computers met routers of switches te verbinden.

En nog een vraag, waar vind ik mijn internet aansluiting?

De internetverbinding is te vinden in de app Instellingen, onder het onderdeel "Netwerk & Internet".

Door Sefton Eblen

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet HBO Max het niet? :: Wat schrijf je op een verjaardagskaart man?
Handige links