Huis > W > Waar Staan De Notificaties?

Waar staan de notificaties?

Optie 1: In de app Instellingen

  • Open de app Instellingen op je telefoon.
  • Tik op Meldingen. App-instellingen.
  • Bekijk bij Meest recent welke apps jou onlangs meldingen hebben gestuurd. Tik in het dropdownmenu op Alle apps als je meer apps wilt vinden.
  • Tik op de app.
  • Zet de meldingen van de app aan of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, wat is push bij iphone?

Applicaties op de iPhone en iPad kunnen gebruikmaken van meldingen, ook wel push notificaties genoemd. Dit zijn kleine berichten of waarschuwingen die je alarmeren op nieuwe gebeurtenissen, denk hierbij aan een nieuw bericht, nieuwsartikel, tip, retweet en meer. Bovendien, waarom krijg ik geen melding meer van whatsapp? We adviseren het volgende: Herstart de telefoon (zet deze UIT en dan AAN). Reset appvoorkeuren via jouw telefoon Instellingen > Apps > Menu-knop > Appvoorkeuren herstellen. Zorg ervoor dat de batterijbesparende stand niet wordt ingeschakeld door jouw telefoon bijvoorbeeld aan te sluiten op netstroom.

Hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen. Eén manier is om op de knop "Start" linksonder in uw scherm te klikken. Klik vervolgens op de optie "Configuratiescherm". Zodra u in het Configuratiescherm bent, ziet u verschillende opties. Klik op "Uiterlijk en personalisatie". Van daaruit ziet u een lijst met verschillende instellingen die u kunt wijzigen. Een andere manier om bij de instellingen te komen is door op de "Start"-knop te klikken en dan op de optie "Instellingen". Er verschijnt dan een menu met verschillende instellingen die u kunt wijzigen. Dienovereenkomstig, waarom geen pop up melding whatsapp? WhatsApp biedt momenteel geen pop-upmelding. Dit is waarschijnlijk omdat de app is ontworpen om op een meer discrete manier te worden gebruikt dan andere berichtenapps, zoals Facebook Messenger. Meldingen van WhatsApp zijn ontworpen om te verschijnen in de statusbalk bovenaan het scherm, zodat ze minder snel onderbreken wat je op je telefoon aan het doen bent.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: wat betekenen de symbolen in messenger?

: een blauwe cirkel betekent dat je chatbericht wordt verzonden. : een blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is verzonden. : een ingevulde blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is afgeleverd. Wat dit betreft, waarom staat er een handje achter mijn naam op fb? Herinner jij je nog de 'Poke-button' op Facebook? De meest nutteloze knop van de hele website zorgt ervoor dat jij je vrienden een melding kan sturen dat je hen 'gepoked' had. Nu krijgt de knop er een broertje bij: de 'Hello-button'. Er is een periode geweest dat vrienden elkaar bestookten met 'pokes'.

Dus, wat betekent het klokje bij facebook?

Facebook introduceert een nieuwe manier om mensen of pagina's tijdelijk het zwijgen op te leggen. Deze functie is handig als een pagina bijvoorbeeld een evenement heeft met veel berichten waar je niet op zit te wachten, of dat je iemand gewoon een maandje niet wil zien. Hoe krijg ik de nieuwe versie van Facebook? Om de nieuwe versie van Facebook te krijgen, gaat u naar de App Store op uw iOS-apparaat en werkt u de Facebook-app bij. Voor Android-apparaten gaat u naar de Google Play Store en werkt u de Facebook-app bij.

En nog een vraag, hoe kan ik zien wat anderen zien op mijn facebook?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het van een aantal factoren (zoals privacy-instellingen) kan afhangen. Maar één manier om te zien wat anderen op uw Facebook-profiel zien, is om de Facebook Debugger-tool te gebruiken. Hiermee kunt u zien hoe uw profiel verschijnt voor mensen die niet op Facebook zijn ingelogd, of die wel zijn ingelogd maar niet uw vrienden zijn.

Door Edsel

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen soft en hard skills? :: Wat betekend Pushmelding?
Handige links