Huis > W > Waarom Vertaalt Google Niet Meer?

Waarom vertaalt Google niet meer?

Probeer de webpagina te vernieuwen. Als je nog steeds niet op Vertalen kunt tikken, is de taal mogelijk niet beschikbaar voor vertaling. Als je Vertalen niet ziet onderaan de pagina, kun je een vertaling aanvragen. op je Android-telefoon of -tablet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe een document vertalen?

Een document vertalen

  • Open op je computer een document in Google Documenten.
  • Klik in het menu bovenaan op Extra. Document vertalen.
  • Geef een naam op voor het vertaalde document en kies een taal.
  • Klik op Vertalen.
  • Wacht tot de vertaalde versie van het document in een nieuw venster wordt geopend.
Hoe kan je vertalen? Klik op het icoon van Google Translate, rechts naast de adres-/zoekbalk. Of klik op het Extensies-icoon (een puzzelstukje) en dan op Google Translate. Voer de link van de pagina die u wilt vertalen in en klik op Deze pagina vertalen. Klik nogmaals op Deze pagina vertalen.

Mensen vragen ook: hoe vertaal je een site op safari?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om een site in Safari te vertalen kan variëren, afhankelijk van de specifieke website en de gewenste vertaling. Enkele tips voor het vertalen van een site in Safari zijn het installeren van een Safari-extensie met vertaalmogelijkheden, het gebruik van Google Translate in Safari of het bezoeken van een website met online vertaaldiensten. Waarom website vertalen? Er zijn verschillende redenen om een website te vertalen. De meest voorkomende reden is om een groter publiek te bereiken. Door een website in verschillende talen te vertalen, kunt u uw inhoud toegankelijk maken voor mensen die die talen spreken. Dit kan u helpen uw klantenbestand uit te breiden en uw bedrijf te verbeteren.
Een andere reden om een website te vertalen is om zoekmachineoptimalisatie (SEO) te verbeteren. Wanneer u uw website vertaalt, kunt u sleutelwoorden in verschillende talen opnemen. Dit kan u helpen meer verkeer aan te trekken van mensen die naar die sleutelwoorden zoeken.
Tot slot kan het vertalen van een website u helpen vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij uw publiek. Mensen zijn eerder geneigd te kopen van een website die ze kunnen begrijpen. Als u zich richt op een internationaal publiek, kan het vertalen van uw website laten zien dat u bereid bent een stapje extra te doen om hen van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan ik Google Translate inschakelen?

Deze functie moet je wel eerst inschakelen in Google Translate. Dit kun je doen door in de app naar instellingen te gaan en op 'Tik om te vertalen' te tikken. Hier kun je het vinkje aantikken waar 'Tik om te vertalen' staat inschakelen. Je kunt ook vragen hoe tekst vertalen met google? GoogleGoogle Vertalenteksttekst

Tekst via camera vertalen

  1. Open de app Translate.
  2. Geef linksboven aan in welke taal u invoert en rechtsboven naar welke taal vertaald moet worden.
  3. Tik op Camera.

Bovendien, hoe vertaal je een pagina firefox?

Selecteer tekst op een pagina, klik rechts en selecteer Translate Now. Dit zal een nieuw tabblad openen met de vertaling van Google Translate, Bing Translator of DeepL Translator. De doeltaal (de taal waarnaar vertaald wordt) kan ingesteld worden in de voorkeuren van Translate Now. Men kan zich ook afvragen: waar kan ik documenten vertalen? Er zijn talrijke online vertaaldiensten die documenten van de ene taal naar de andere kunnen vertalen. Deze diensten maken meestal gebruik van menselijke vertalers om nauwkeurige vertalingen te leveren. Enkele van de populairdere documentvertaaldiensten zijn Gengo, One Hour Translation en TextMaster.

Kan ik een PDF document vertalen?

Ja, u kunt een PDF-document op verschillende manieren vertalen. Eén methode is het gebruik van een PDF-vertaalprogramma, zoals PDF Translator van Idiom Technologies. Hiermee kunt u een gedeelte van de tekst in een PDF-document selecteren en in een andere taal vertalen. Een andere methode is het gebruik van een online vertaaldienst, zoals Google Translate. Upload het PDF-document naar deze dienst en kies de gewenste taal voor de vertaling.

Door Asha Sadbury

Vergelijkbare artikelen

Kan je een PDF omzetten naar Word? :: Hoe sla je een artikel op als PDF?
Handige links