Huis > W > Welke Apple Watch Kan Zonder Telefoon?

Welke Apple Watch kan zonder telefoon?

De Apple Watch Series 2 en nieuwer en de Apple Watch SE hebben ingebouwde gps, waarmee u nauwkeurigere informatie over afstand en snelheid krijgt tijdens een work-out buiten wanneer u de gekoppelde iPhone niet bij u hebt. 5. De Kompas-app is beschikbaar op de Apple Watch Series 5 en nieuwer en op de Apple Watch SE.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, kan je hardlopen met apple watch zonder iphone?

Runkeeper was er eind 2016 al vroeg bij met het ondersteunen van de ingebouwde GPS-functie van de Apple Watch Series 2. Je kunt dus met een gerust hart gaan hardlopen, zonder dat je je iPhone mee hoeft te nemen. Je kunt ook je afstand vastleggen als je op een loopband staat, net als bij de apps van Nike+ en Endomondo. Dienovereenkomstig, kan je een apple watch gebruiken met samsung? Je kunt een Apple Watch (gelimiteerd) gebruiken met Android. Andere smartwatches zoals de Galaxy Watch, Samsung Gear, Fitbit, Garmin, Xiaomi, Polar en Honor zijn compatible met Android toestellen.

Dienovereenkomstig, heb je een abonnement nodig voor een apple watch?

Nee, je hebt geen abonnement nodig voor een apple watch. Hoe betaal je via je Apple Watch? Om via je Apple Watch te betalen, moet je Apple Pay instellen op je apparaat. Open hiervoor de Apple Watch-app op je iPhone en tik op 'Wallet & Apple Pay'. Vanaf hier moet u een creditcard of betaalkaart toevoegen aan uw Apple Watch. Zodra je dit hebt gedaan, kun je Apple Pay gebruiken om aankopen te doen bij elke winkel die deze vorm van betalen accepteert. Om te betalen dubbelklik je gewoon op de zijknop van je Apple Watch en houd je de voorkant van je horloge tegen de contactloze lezer.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Men kan zich ook afvragen: kan je apple watch gebruiken zonder bluetooth?

Als er bijvoorbeeld een compatibel wifinetwerk beschikbaar is en de iPhone zich buiten Bluetooth-bereik bevindt, gebruikt de Apple Watch wifi. Als Bluetooth en wifi niet beschikbaar zijn en u een mobiel abonnement afsluit, kunnen 'Cellular'-modellen van de Apple Watch verbinding maken met mobiele netwerken. En nog een vraag, kun je spotify luisteren op apple watch zonder iphone? De Apple Watch-versie van Spotify werkt ook met Siri, zodat je rechtstreeks op je horloge kan vragen om muziek af te spelen. In combinatie met de downloadfunctie heb je dus helemaal geen iPhone meer nodig.

Dit in overweging nemend, is apple watch geschikt voor hardlopen?

Met de Apple Watch kan je naast hardlopen ook andere sporten bijhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos want voor vele sporten heeft de Apple Watch een app beschikbaar. Standaard is de Apple Watch al een zeer uitgebreide activitytracker die je stappen, calorieverbranding, hartslag en slaapduur o.a. kan bijhouden. Kan je sporten met Apple Watch? Yes, you can play sports with Apple Watch. There are many different sports you can play with Apple Watch, including basketball, football, hockey, and more.

Dienovereenkomstig, welke sporten op apple watch?

Er zijn verschillende sporten die je kunt doen met een Apple Watch. De Watch kan bijvoorbeeld hardlopen, wandelen en fietsen bijhouden. Ook kan de Watch je helpen bij het bijhouden van je voortgang tijdens het fitnessen, door middel van de ingebouwde hartslagmeter.

Door Grenier

Vergelijkbare artikelen

Heeft mijn Apple Watch LTE? :: Is Apple garantie wereldwijd?
Handige links