Huis > W > Wat Is De Nieuwste Blackberry?

Wat is de nieuwste BlackBerry?

OnwardMobility presenteerde laat in 2020 plannen om in de eerste helft van 2021 een BlackBerry met fysiek toetsenbord op de markt te brengen. Deze zou 5g ondersteunen, een nadruk leggen op security en gericht zijn op de zakelijke markt. Ook Europa zou het toestel krijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste OnePlus?

De nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-chip wordt gebruikt in de OnePlus 10 Pro, die een 6,7-inch amoled-scherm heeft. Het toestel kan maximaal 128 of 256 gigabyte aan opslag bevatten. De OnePlus 10 Pro is zwart en groen en draait op OxygenOS 12.

Trouwens, waarom is blackberry gestopt?

BlackBerry stopt dinsdag met de ondersteuning van zijn klassieke telefoons. Telefoons van BlackBerry die niet met Android werken, functioneren daardoor niet meer goed. Bellen, internetten en sms'en zal vanaf vandaag niet meer op een betrouwbare manier mogelijk zijn. Kan je een BlackBerry nog gebruiken? Vanaf 4 januari zullen telefoons en tablets die BlackBerry 7.1 of eerder hebben, of BlackBerry 10 of PlayBook niet meer goed werken. Data gebruiken kan dan niet meer, sms'en niet, telefoneren niet: zelfs het bellen van de hulpdiensten is niet langer nodig. Kortom, BlackBerry is dan officieel dood.

Wat is er gebeurd met BlackBerry?

Het is geen geheim dat BlackBerry, ooit het dominante smartphonebedrijf ter wereld, in zwaar weer terecht is gekomen. In 2013 had het bedrijf slechts 3% van de wereldwijde smartphonemarkt in handen. In 2018 was dat aantal gedaald tot 0,4%. Dus, wat is er gebeurd?
Er zijn een paar factoren die hebben bijgedragen aan de neergang van BlackBerry. Ten eerste slaagde het bedrijf er niet in de concurrentie bij te houden als het ging om functies en design. Terwijl BlackBerry-smartphones ooit de meest feature-rijke en gebruiksvriendelijke op de markt waren, raakten ze snel achterop toen Apple- en Android-toestellen steeds meer toeters en bellen begonnen te bieden.
Ten tweede was het bedrijfsmodel van BlackBerry grotendeels gebaseerd op de verkoop van fysieke toetsenborden, die steeds minder populair werden toen touchscreentoestellen de markt overnamen.
Tot slot was het bedrijf traag om Android te omarmen en koos in plaats daarvan voor de ontwikkeling van zijn eigen besturingssysteem, BB10. Dit bleek uiteindelijk een fout te zijn, want Android toestellen werden snel de dominante kracht op de smartphone markt.
Wat kunnen we leren van BlackBerry's neergang? Ten eerste is het belangrijk om de concurrentie bij te houden en gebruikers de nieuwste en beste functies te bieden. Ten tweede is het belangrijk om een bedrijfsmodel te hebben dat zich kan aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. En ten slotte is het belangrijk om nieuwe platforms en technologieën te omarmen in plaats van te proberen het alleen te doen. Dus, hoe werkt een pgp telefoon? Een PGP-telefoon is een apparaat voor spraakcommunicatie dat het Pretty Good Privacy (PGP)-coderingsalgoritme gebruikt om de privacy van gesprekken te beschermen. PGP is een openbaar-sleutel cryptografie-algoritme dat een combinatie van symmetrische-sleutel cryptografie en berichtverificatiecodes gebruikt. PGP-telefoons gebruiken een sleuteluitwisselingsprotocol om een gedeelde geheime sleutel te genereren die wordt gebruikt om gesprekken te versleutelen en te ontsleutelen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste Nintendo DS?

De DS-familie bestaat uit de DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 9 en de DS 4. De nieuwe DS 4 is verwant aan de nieuwe 308 en de nog te onthullen Astra.

Wat dit betreft, welk bedrijf ontwikkelde de blackberry?

BlackBerry is een smartphone en pda van het Canadese bedrijf BlackBerry (voorheen RIM) die gebruikt kan worden voor mobiele telefonie, mobiel internet (ontvangen en versturen van e-mail en internetsurfen), PIM (Personal Information Manager) en andere applicaties. De BlackBerry kwam in 1999 voor het eerst op de markt. Waarom een blackberry? Waarom Blackberry? Omdat Blackberry goed overweg kan met versleutelen van informatie. Dat gebeurt via PGP, Pretty Good Privacy. De politie kan de berichten die zijn verstuurd via PGP niet lezen, zodat criminelen geen boeventaal meer hoeven te gebruiken als: opa heeft de wintervoorraad aangevuld.

Is PGP nog veilig?

De PGP-encryptietechnologie is tot op heden niet gekraakt, en wordt daarom als veilig beschouwd. Wel zijn er in de afgelopen jaren diverse lekken ontdekt die de kracht van PGP onderuithaalden. Dus, hoe werkt encrochat? Encrochat is een app voor Android- en iOS-apparaten waarmee gebruikers anoniem en veilig kunnen communiceren. De app maakt gebruik van end-to-end-encryptie om ervoor te zorgen dat alleen de afzender en de ontvanger de inhoud van de berichten kunnen lezen. Encrochat heeft ook een aantal extra beveiligingsfuncties, waaronder automatische vergrendeling van de app na een aantal minuten inactiviteit en het verwijderen van berichten van beide apparaten zodra ze zijn gelezen.

Dus, waar staat pgp voor?

PGP is een afkorting voor 'Pretty Good Privacy'. Het is een versleutelingsmethode die bedoeld is om informatie te beveiligen tijdens het verzenden ervan. PGP maakt gebruik van een combinatie van Public Key-encryptie en symmetrische Key-encryptie om de data te beveiligen.

Door Berners

Vergelijkbare artikelen

Is BlackBerry traceerbaar? :: Why will my monitor not wake up?
Handige links