Huis > W > Waar Vind Je Whatsapp Spraakberichten Opgeslagen?

Waar vind je WhatsApp spraakberichten opgeslagen?

Veelgestelde vragen over het opslaan van WhatsApp-audio

Op Android worden mediabestanden automatisch opgeslagen in je WhatsApp / Media / map. Als je interne opslag hebt, bevindt de WhatsApp-map zich in je interne opslag. Als u geen interne opslag heeft, staat de map op uw SD-kaart of externe SD-kaart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan je audio opslaan?

Ingesloten media uit een presentatie opslaan (audio of video)

  1. Klik met de rechtermuisknop op het audiopictogram of de video (of control-klik op macOS) en klik op Media opslaan als.
  2. Kies in het dialoogvenster Media opslaan als een map en voer ook een naam in voor het mediabestand.
  3. Selecteer Opslaan.
Kan audiobestand niet laden WhatsApp? Het is zeer waarschijnlijk dat wanneer we de WhatsApp-cache hebben gewist, de app ons die audio normaal laat downloaden. Het is dus iets dat heel goed werkt in dit soort situaties. Vooral als je het cachegeheugen nog nooit hebt gewist sinds je de app hebt gebruikt of als je dit lange tijd niet hebt gedaan.

Bovendien, waar slaat iphone audio bestanden op?

De iPhone slaat audiobestanden op in de muziekbibliotheek van de gebruiker. De muziekbibliotheek is te vinden in de iTunes-account van de gebruiker. Mensen vragen ook: hoe kun je zoeken in whatsapp? Er is momenteel geen manier om te zoeken binnen WhatsApp.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan je een WhatsApp bericht terughalen?

Verwijderde WhatsApp berichten kun je op een Android mobiel herstellen via een Google Drive backup. Dit kan alleen als je WhatsApp backups hebt laten maken. Als er géén backup is gemaakt dan is het niet mogelijk om de verwijderde Whatsapp berichten te herstellen. Daarvan, kun je spraakberichten verwijderen? Druk op Afspelen om het spraakbericht te beluisteren. Druk op VERZENDEN om het spraakbericht te verzenden. Druk op Verwijderen om het spraakbericht te verwijderen.

Kan geen spraakmemo opnemen WhatsApp?

Open een individuele chat of groepschat. Tik op de Microfoon , houd deze ingedrukt en begin met praten. Veeg omhoog om handsfree opnemen in te schakelen. Waarom kan ik niet downloaden in WhatsApp? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet kunt downloaden in WhatsApp. Eén reden kan zijn dat je telefoon niet genoeg opslagruimte heeft voor de download. Een andere reden kan zijn dat je een slechte internetverbinding hebt. Tot slot kan het bestand dat je probeert te downloaden beschadigd zijn.

Hoe maak je een backup van je WhatsApp?

De eerste stap is om WhatsApp te openen en naar het scherm Chats te gaan. Tik vervolgens op de knop Menu > Instellingen. Tik op Chats > Chatback-up. Je zult zien wanneer je laatste back-up is gemaakt. Om nu een back-up te maken, tik je gewoon op Back-up maken.

Door Robbin

Vergelijkbare artikelen

Waar staat de backup van WhatsApp in Google Drive? :: Waar blijven gearchiveerde Chats WhatsApp?
Handige links