Huis > W > Wat Zijn De Nieuwe Regels Voor Whatsapp?

Wat zijn de nieuwe regels voor WhatsApp?

In eerste instantie zal je geen toegang meer hebben tot je lijst met chats. Je zal wel nog inkomende telefoon- en video-oproepen kunnen beantwoorden. Een paar weken later zal de app zo goed als onbruikbaar worden: je zal geen oproepen en berichten meer ontvangen via WhatsApp op je telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom is WhatsApp onveilig?

We hebben in 2016 end-to-end-encryptie. toegepast in de gehele app, waardoor oproepen, berichten, foto's, video's en spraakberichten alleen worden gedeeld met de bedoelde ontvanger. Niemand anders, zelfs wij niet, kan ze lezen. Men kan zich ook afvragen: kan ik mijn whatsapp berichten overzetten? Open de WhatsApp op je Android. Ga naar 'Instellingen'. Kies voor 'Chats' en vervolgens voor 'Reservekopie'. Druk 'back-up maken naar Google Drive' en kies vervolgens het gewenste account.

Waarom duurt back-up WhatsApp zo lang?

WhatsApp slaat standaard al je chats en berichten op je telefoon op. Wanneer je een back-up van WhatsApp maakt, wordt een kopie van al deze gegevens gemaakt en opgeslagen op je iCloud-account of Google Drive-account (afhankelijk van welke dienst je gebruikt).
Het back-upproces kan lang duren omdat het veel gegevens moet kopiƫren (vooral als je veel chats en berichten hebt). Bovendien kan het back-upproces worden vertraagd als uw internetverbinding niet erg snel is. Waarom zie ik mijn WhatsApp backup niet in Google Drive? WhatsApp gebruikt een ander back-upsysteem dan Google Drive. Om je WhatsApp-back-ups in Google Drive te bekijken, moet je een back-uptool van derden gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Waar slaat iPhone WhatsApp backup op?

Zo werken WhatsApp backups

Deze reservekopieƫn worden opgeslagen in iCloud. De WhatsApp backups zijn dus gekoppeld aan je account. Je kan de WhatsApp-reservekopie dan ook alleen gebruiken op een iPhone die is ingesteld met hetzelfde iCloud-account als waarmee je de backups hebt gemaakt.
Hoe kan ik een backup terugzetten? back-upterugzettenAndroid

Schakelen tussen back-upaccounts

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem. Back-up.
  3. Tik op Back-upaccount.
  4. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.

Dus, kun je whatsapp berichten terughalen zonder backup iphone?

Zonder backup iPhone

Als je er geen backup via iTunes of iCloud hebt dan kun je nog verwijderde Whatsapp berichten en foto's via een derde partij programma terughalen. Er zijn veel software beschikbaar op het internet. Hieronder vind je een klein lijst van: Syncios Data Recovery.
Mensen vragen ook: hoe lang blijft whatsapp berichten bewaard? WhatsApp bewaart alle berichten op zijn servers totdat ze worden afgeleverd bij de ontvanger. Na aflevering worden berichten opgeslagen op het apparaat van de ontvanger en verwijderd van de servers van WhatsApp. Er is geen definitief antwoord op de vraag hoe lang berichten worden opgeslagen op de servers van WhatsApp, maar algemeen wordt aangenomen dat ze een beperkte tijd worden bewaard.

Hoe lang worden WhatsApp gesprekken bewaard?

WhatsApp-gesprekken worden voor onbepaalde tijd opgeslagen. Er is geen vervaldatum voor WhatsApp-gesprekken.

Door Eugenides

Vergelijkbare artikelen

Hoe bel ik WhatsApp? :: Hoe krijg ik mijn WhatsApp berichten op mijn nieuwe telefoon?
Handige links