Huis > W > Waar Vind Ik Whatsapp Filmpjes?

Waar vind ik WhatsApp filmpjes?

In een Android-telefoon staat de foto/video in de app Galerij en in de app Google Foto's, in het album 'WhatsApp Images'. Op een iPhone worden de foto's/video's automatisch opgeslagen in de app Foto's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, hoe je whatsapp media naar je pc kan sturen?

Ga naar “web.whatsapp.com” op je computer. Open WhatsApp op je telefoon. Klik op het menu-icoon en vervolgens op “WhatsApp Web” (iPhone-gebruikers gaan naar “Instellingen” en daarna naar “WhatsApp Web”). Scan de QR-code op de PC met je telefoon. Hoe filmpje delen WhatsApp? Deel zo een eerder gemaakte foto of video via WhatsApp:

  1. Open de app WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Open het gesprek waarin u een foto of video wilt sturen.
  4. Tik links van het tekstvak op het blauwe plusteken.
  5. Tik op Foto- en videobibliotheek.
  6. Tik op de foto of video die u wilt versturen.

Trouwens, waarom kan ik niet meer downloaden?

Als u een groot bestand of meerdere bestanden tegelijk probeert te downloaden, kan het zijn dat uw internetverbinding dit niet aankan. Om dit te verhelpen, kunt u proberen één bestand tegelijk te downloaden, of uw downloads te pauzeren en te hervatten. Zorg er bovendien voor dat u geen andere programma's draait die veel internetgegevens gebruiken, want dat kan uw downloadsnelheid verstoren. Wat dit betreft, hoe geef ik whatsapp toegang tot mijn camera? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de stappen die nodig zijn om WhatsApp toegang te geven tot je camera variëren afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. In het algemeen moet je echter de WhatsApp-toepassing openen en naar het instellingenmenu navigeren. Hier moet je de optie 'Machtigingen' selecteren en vervolgens de machtiging 'Camera' inschakelen. Zodra je dit hebt gedaan, moet je je camera kunnen gebruiken in WhatsApp.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Vervolgens, hoe foto's versturen zonder kwaliteitsverlies?

Wanneer je foto's wilt versturen naar anderen zonder kwaliteitsverlies, kun je er voor kiezen om deze via clouddiensten als Google Drive, WeTransfer, OneDrive, Box en Dropbox te versturen. Trouwens, hoe kan ik een filmpje mailen? Je gaat naar de site wetransfer.com. Je selecteert de te versturen bestanden en typt de e-mailadressen van de ontvanger en verzender in. Vervolgens kun je nog een berichtje typen en voilà! Druk op 'Versturen' en het bestand komt terecht bij de gewenste persoon!

Hoe kun je WhatsApp berichten lezen zonder te openen?

Lees WhatsApp-berichten in de Android-widget

Tik op de WhatsApp-widget en houd deze vast om hem naar je startscherm te slepen. Alle inkomende WhatsApp-berichten zijn dan zichtbaar in deze widget zonder dat je de app hoeft te starten en te openen.
Dienovereenkomstig, hoe krijg ik whatsapp foto's in google foto's? Helaas is er geen manier om WhatsApp-foto's automatisch in Google Foto's te krijgen. Je moet elke foto handmatig downloaden van WhatsApp en vervolgens uploaden naar Google Foto's.

Waarom kan ik geen foto's versturen met WhatsApp?

Er zijn een paar redenen waarom je geen foto's kunt verzenden met WhatsApp. De eerste reden is dat je mogelijk geen internetverbinding hebt. Om foto's te verzenden met WhatsApp heb je een internetverbinding nodig (mobiele data of Wi-Fi).
Een andere reden waarom je geen foto's kunt versturen met WhatsApp is dat de persoon naar wie je de foto probeert te versturen geen WhatsApp heeft. WhatsApp is een berichtenapp, dus je kunt alleen foto's versturen naar mensen die de app hebben.
Als je zeker weet dat je een internetverbinding hebt en de persoon naar wie je de foto probeert te sturen WhatsApp heeft, kan het probleem aan je telefoon liggen. Probeer je telefoon opnieuw op te starten en probeer de foto opnieuw te verzenden. Als dat niet werkt, kun je proberen WhatsApp te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren.

Door Server

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn WhatsApp foto's terug? :: Wat betekent exporteer Chat bij WhatsApp?
Handige links