Huis > W > Waarom Staat Er Aangepast Bij Whatsapp?

Waarom staat er aangepast bij WhatsApp?

Bij een gesprek ga je naar de details van het chatgesprek, waar je een gedeelte met notificaties vindt. Hier kun je aangepaste meldingsinstellingen gebruiken, zoals een specifiek geluidje (voor een bericht of inkomende oproep), trilling of led-licht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kom ik bij instellingen WhatsApp?

Voor: Android: Tik op Meer opties > Instellingen > Account > Privacy. iPhone: Tik op Instellingen > Account > Privacy. KaiOS: Druk op Opties > Instellingen > Account > Privacy. Vervolgens, hoe kan je zien of iemand je status bekijkt op whatsapp? Android

2Methode 2 van 2:Op een Androidtoestel

  • Tik op ⋮ in de rechterbovenhoek.
  • Tik op Instellingen.
  • Tik op Account.
  • Tik op Privacy.
  • Tik op het schuifje naast 'Leesbewijzen'.

Wat verandert er bij WhatsApp 2021?

WhatsApp wordt bijgewerkt met een nieuw ontwerp, nieuwe functies en nieuwe manieren om in contact te blijven met de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Waarom is WhatsApp onveilig? WhatsApp is een populaire messaging-app, maar is ook het onderwerp geweest van enkele beveiligingsproblemen. Er zijn met name berichten dat WhatsApp wordt gebruikt om malware te verspreiden en dat er kwetsbaarheden zijn waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot chats van gebruikers en zelfs hun gesprekken kunnen afluisteren.
Een van de grootste zorgen over WhatsApp is dat het gebruik maakt van end-to-end-encryptie, wat betekent dat alleen de verzender en de ontvanger de berichten kunnen lezen. Dit is geweldig voor de privacy, maar het betekent ook dat als WhatsApp wordt gehackt, de aanvaller mogelijk alle berichten kan lezen.
Een ander punt van zorg is dat WhatsApp gebruikers toestaat hun locatie met elkaar te delen. Dit kan in sommige gevallen nuttig zijn, maar het betekent ook dat als je WhatsApp-account wordt gehackt, de aanvaller gemakkelijk kan achterhalen waar je bent.
Tot slot is WhatsApp in het verleden gebruikt om malware te verspreiden. Er was met name een geval in 2016 waarbij een kwaadaardig WhatsApp-bericht werd gebruikt om de Pegasus-spyware onder honderdduizenden mensen te verspreiden.
Al met al is WhatsApp een handige berichtenapp, maar het is belangrijk om je bewust te zijn van de potentiële risico's. Als je je zorgen maakt over de veiligheid, kun je overwegen een andere app te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan je iemand anders zijn WhatsApp lezen?

Het antwoord is ja, maar alleen als jij (of iemand anders) daar toestemming voor geeft. Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger. Hoe kun je zien of iemand je van WhatsApp heeft verwijderd? Een andere manier om erachter te komen of iemand ons van hun WhatsApp-lijst heeft verwijderd, is via hun profielfoto. Als een vriend, familielid, buurman of collega die we in de app hebben toegevoegd zonder profielfoto verschijnt, is de kans groot dat ze ons uit hun contacten hebben verwijderd.

Kun je altijd zien of iemand online is op WhatsApp?

Bij WhatsApp kun je zien of je contacten online zijn, en ook wanneer ze de app voor het laatst hebben gebruikt. Hoewel je niet de status van ieder contact in één keer kunt zien, kun je deze wel vrij gemakkelijk van ieder persoon individueel controleren. Waar vind ik instellingen? De instellingen voor een computer zijn meestal te vinden in het configuratiescherm. Om het configuratiescherm te openen, klikt u op het startmenu en selecteert u vervolgens "configuratiescherm" in de lijst met opties. Vanuit het configuratiescherm kunt u verschillende instellingen voor uw computer wijzigen, waaronder de datum en tijd, internetinstellingen en hardware-instellingen.

Hoe kan je instellen op WhatsApp dat je niet online bent?

Ga in WhatsApp naar Instellingen > Account > Privacy. Hier kun je de opties Laatst gezien, Profielfoto en Status uitschakelen. Hierdoor zijn je Laatst gezien, profielfoto en status niet zichtbaar voor anderen in WhatsApp.

Door Nogas

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen filmpjes versturen via WhatsApp? :: Wat zie je bij Info WhatsApp?
Handige links